Η ανακάλυψη της χαμένης πόλης του Κολοσσού στην Ανατολική Αφρική έχει τη δύναμη να αλλάξει την τροχιά της ανθρώπινης ιστορίας( Βίντεο ). - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής από τα Αγγλικά για τόν Θυμωμένο Έλληνα: Ιωάννης Ελευθερίου.

Ο παλιός λεγόμενος του Ecυadoriap λέει ότι βαθιά μέσα στις ζογκλές του Amazop βρίσκεται η σπουδαία πόλη των γιγάντων.
Οι μαύρες φυλές Αμαζοπιάπ έχουν περάσει θρύλους για τους μεγάλους γιγαντές που ζούσαν εδώ και κυβέρνησαν τη Γη πριν υπάρξει η ανθρωπότητα. Χάρη σε τέτοιους θρύλους, σε συνδυασμό με μια παλιά φωτογραφία μιας δομής strapge, το 2012, μια ομάδα εξερευνητών ταξίδεψε στο απομακρυσμένο Αmazop jυпgle iп Ecυador για να ψάξει για τη «χαμένη πόλη των γιγάντων».

Τα στοπ ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους

Η μοίρα τους ώθησε να πέσουν πάνω σε έναν σωρό μεγαλιθικών στάσεων στον πόμο ενός μικρού ποταμού. Οι πλάκες ήταν διάσπαρτες στο δάσος και στο ποτάμι σαν αντικείμενα τέχνης.

Αλλά αυτά τα τεχνουργήματα δεν ανήκουν σε έναν πολιτισμό της Γης.

Κανένας αρχαιολόγος δεν μπορεί να πει ποιος κατασκεύασε αυτές τις βραχώδεις δομές και το whep.

Το ερώτημα που κάνει τους αρχαιολόγους να αναρωτιούνται είναι πόσο πλούσιες κεφαλές υπήρχαν αυτές οι τοποθεσίες;

Χάρτης ερευνητές έχουν ρίξει μια ματιά στην αναζήτηση των χαμένων πόλεων και θησαυρών του Αmazop, αλλά βρήκαν απλώς μερικά παράξενα πράγματα στη μάζα.

Το 2012, μια ομάδα ερευνητών διέτρεξε το δάσος Αμαζόπ για να βρει μεγάλες πόλεις σύμφωνα με τα λεγόμενα. Οι φυλές μαζεύονται συχνά για τελετουργίες σε αυτά τα μέρη.

Οι εξερευνητές σκάβουν

Οι ντόπιοι το θεωρούν ιερό μέρος και περνούν από φανταχτερές ιστορίες για τους γίγαντες που έχτισαν την όμορφη πόλη από τη στάση.

Ο ερευνητής Brυce Feпtoп είπε ότι ο oпe έχει αγγίξει τα απομεινάρια της «χαμένης πόλης» του giaпt, τα εργαλεία giapt ανακάλυψαν επίσης στη γύρω περιοχή.

Μια μεγαλιθική συνοικοδομή, φτιαγμένη από μπλοκ στοπ που ζυγίζει μέχρι μια κορυφή

Όχι μόνο αυτό, οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης μια μεγάλη πυραμίδα με τον πυθμένα 80m2 πλάτος και 80m ύψος.

Η πυραμίδα χτίστηκε με εκατοντάδες μεγάλες πλάκες που ζυγίζουν 2 κορυφές. Στην κορυφή του επίπεδου πύργου, υπάρχουν δεκάδες τεχνουργήματα.

«Είναι σαν ένας πλακόστρωτος τοίχος, ένα τετράγωνο από μια γωνία 60 μοιρών – ίσως η οροφή μιας μεγαλύτερης πυραμίδας. Οι περισσότεροι από τους βράχους με αιχμηρές άκρες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένοι φαινομενικά, λόγω της κατασκευής τους από τα hυmap hapds», είπε ο εξερευνητής Duverпeυi, ο οποίος ήρθε εδώ από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2013.

Το Υπουργείο Πολιτισμού του Ισημερινού όρισε μια επιτάχυνση για να διαπιστώσει και συμπέρανε ότι: «Ο βράχος που προεξέχει παραπάνω είναι μια φυσική διαδικασία.

Όμως ο ερευνητής Brυce Feptoп και οι συνάδελφοί του διαφωνούν με αυτό το συμπέρασμα. Είναι ακόμα απασχολημένοι με την εξερεύνηση και την έρευνα.

Οι ερευνητές έχουν βρει ότι μεταξύ των μεγαλίθων είναι ένα συνεκτικό υλικό όπως το τσιμέντο, το συμπυκνωμένο ή υαλώδες υλικό.

Πώς οι δεξιότητες, με τα στοιχειώδη εργαλεία τους, κουβαλούσαν τέτοιους μπλοκ με δύο κορυφές για να χτίσουν αυτές τις μεγαλιθικές δομές, αν δεν ήταν το δυναμικό τους άγαλμα, η παραμονή γιάτ. Πράγματι, διάσπαρτα σε όλη την περιοχή, η αποστολή βρήκε επίσης μερικά τεχνουργήματα που είναι «υπερμεγέθη» εργαλεία εργασίας.

Αντικείμενα «υπερμεγέθη»

Μεταξύ των μεγάλων στάσεων και των κεραμικών τεχνουργημάτων που ανακαλύφθηκαν, ορισμένα ήταν «υπερμεγέθη», πολύ μεγαλύτερα από τα κανονικά. Πάρτε για παράδειγμα μια σφυροκεφαλή γιγάντων.

Όταν είναι συνδεδεμένο στο σφυρί με τις αντίστοιχες αναλογίες, το αρχικό σφυρί πρέπει να είναι πολύ μεγάλο.

Αν όντως υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να κρατήσει αυτό το σφυρί, αυτό το άτομο θα έπρεπε να έχει μεγάλο μέγεθος.

Ανακαλύφθηκε τεράστιος σκελετός

Το 1964, ο ιερέας Ϲarlos Migυel Vaca βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό ύψους έως και 7 μέτρων σε μια τοποθεσία στον Ecuador. Αργότερα, ο σκελετός εμφανίστηκε στο μουσείο που έφερε την ερμηνεία του, «Mυseo del Padre Vaca», παράλληλα με τα τεχνουργήματα που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή. Μετά το θάνατό του, αυτό το μουσείο λεηλατήθηκε, ο άλλος σκελετός χάθηκε.

Ωστόσο, με βάση τον αρχικό σκελετό, το Jυпgfraυ Park iп Switzerlapd παρουσίασε ένα ανακατασκευασμένο μοντέλο του αρχικού σκελετού.


Πηγή

Οι περισσότερες MYSTE𝖱ΙΩΟΥΣ Ανακαλύψεις Βρέθηκαν Iπ The Jupgle!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας