Ο Αυστριακός συνταγματάρχης ισχυρίζεται ότι στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία ως μισθοφόροι( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο Αυστριακός συνταγματάρχης ισχυρίζεται ότι οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία ως μισθοφόροι

Από τον Chris King 

Επιμέλεια μετάφρασης και αντιγραφής από τα Αγγλικά για τόν Θυμωμένο Έλληνα: Ιωάννης Ελευθερίου.

Εικόνα των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία. Πίστωση: Ουκρανία Υπουργείο Εξωτερικών/Facebook

 Στρατιώτες του ΝΑΤΟ πολεμούν στην Ουκρανία καθώς μισθοφόροι ισχυρίστηκαν τον Αυστριακό συνταγματάρχη Μάρκου Ράισνερ. Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Markus Reisner, στρατιωτικό στρατηγό του αυστριακού υπουργείου Άμυνας, η Ουκρανία δεν χρειάζεται στρατιώτες του ΝΑΤΟ, καθώς βρίσκονται ήδη εκεί στην πρώτη γραμμή ως μισθοφόροι.


Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Telegram της Intel republic , ο Αυστριακός φαίνεται και ακούγεται να εκφράζει την άποψή του για την κατάσταση. Η παρατήρηση του Reisner ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση που τέθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ινστιτούτο AIES. Ένας από τους δημοσιογράφους τον ρώτησε ποιος θα διαχειριζόταν την προτεινόμενη μεταφορά τανκς στην Ουκρανία – στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ ή Ουκρανοί.

Ο Ράισνερ απάντησε ότι αν οι στρατιωτικοί από την Αυστρία ή τις χώρες του ΝΑΤΟ αποσυρθούν από την υπηρεσία και γίνουν μισθοφόροι, τότε δεν θα μπορούσαν πλέον να θεωρούνται εκπρόσωποι των στρατών των κρατών τους.

Διαφήμιση

Εξήγησε ότι ο στρατιώτης βγάζει τη στολή του, υπογράφει συμβόλαιο και πηγαίνει στην Ουκρανία – τώρα δεν είναι στρατιώτης, για παράδειγμα, των αυστριακών ενόπλων δυνάμεων, αλλά συμβασιούχος μισθοφόρος. Κατά τη γνώμη του, υπάρχει μεγάλος αριθμός μισθοφόρων στο έδαφος της Ουκρανίας και όχι στρατιώτες της συμμαχίας.

Νωρίτερα, ο Βίκτορ Ζολότοφ, επικεφαλής της Ρωσικής Φρουράς, ανακοίνωσε αύξηση του αριθμού των μισθοφόρων από ευρωπαϊκές χώρες που πολεμούν στο πλευρό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας.
Αυτοί οι μισθοφόροι έχουν σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή σε ένοπλες συγκρούσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, καθώς και σχετική εκπαίδευση που πρότεινε.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Andrei Marochko, αξιωματικός της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, ισχυρίστηκε ότι είχε αποδείξεις ότι μισθοφόροι από περισσότερες από 30 χώρες πολεμούν στο πλευρό του ουκρανικού στρατού.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι περισσότερες συνομιλίες που καταγράφηκαν από τα δίκτυα πληροφοριών ήταν στα αγγλικά με διάφορες διαλέκτους, μαζί με κάποιες στη γερμανική, γαλλική, ιταλική και πολωνική γλώσσα.


Δείτε το βίντεο στο τρίτο κανάλι του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube:

https://youtube.com/@user-rr4uw9lv6p

__

_________________________________________
___________________

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας