Οι Ουκρανοί Σιωνιστές ολιγάρχες χρηματοδότες των υπερεθνικιστικών ναζιστικών Ταγμάτων! Ποιός ήταν ο Ουκρανός που σκοτώθηκε χθες στην επίθεση στην Ιερουσαλήμ; Θέλουν να υποτάξουν τον τελευταίο πόλο Αντίστασης την Ορθόδοξη Ρωσία για να φέρουν τον Αντίχριστο!!! ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!! - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Οι Ουκρανοί Σιωνιστές ολιγάρχες χρηματοδότες των υπερεθνικιστικών ναζιστικών Ταγμάτων στην Ουκρανία! Ποιός ήταν ο Ουκρανός που σκοτώθηκε χθες στην επίθεση στην Ιερουσαλήμ; Θέλουν να υποτάξουν ον τελευταίο πόλο Αντίστασης την Ορθόδοξη Ρωσία για να φέρουν τον Αντίχριστο!!! ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!

Πριν από 9 χρόνια, οι Σιωνιστές ολιγάρχες χρηματοδοτούσαν τις νεοναζιστικές συμμορίες «Azov», «Dnepr» και «Aidar» στην Ουκρανία;! Oι Oυκρανοί Σιωνιστές ολιγάρχες Kolomoisky, Korban και Filatov κήρυξαν «κυνήγι Ρώσων»! Το 2015 η εβραϊκή κοινότητα του Ντνιεπροπετρόβσκ στράφηκε στον Ποροσένκο ζητώντας να απονείμει στον Κολομοΐσκι τον μέντορα του αποτυχημένου Εβραίου μίμου Ζελένσκι μετάλλιο πίστης στην Ουκρανία !!!. Οι Οι Ουκρανοί Σιωνιστές ολιγάρχες χρηματοδοτούσαν από την αρχή του πολέμου το 2014 τα υπερεθνικιστικά τάγματα μέσω της Privat Bank, που ελέγχεται από την Τσαμπάντ/Chabad ! Ο Εβραίος πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι υποστήριξε ανοιχτά το κίνημα Μπαντέρα στην Ουκρανία που είναι επίσημα εθνικός ήρωας.

Ο Ron Prosor, ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη Γερμανία, δήλωσε στην Berliner Morgenpost (28 Ιανουαρίου) ότι το Ισραήλ εμποδίζει τις προμήθειες όπλων στη Ρωσία για την Ουκρανία. ”Οπότε βοηθάμε – αν και παρασκηνιακά, και πολύ περισσότερα από όσα είναι γνωστό.”
Το Ισραήλ παραδέχεται ότι «παρασκηνιακά» βοηθά στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας.

Ο πρεσβευτής του Ισραήλ στη Γερμανία άφησε να εννοηθεί ότι η χώρα εργαζόταν «παρασκηνιακά» για τα ουκρανικά συμφέροντα κατά των Ρώσων..

Ποιός ήταν ο Ουκρανός που σκοτώθηκε χθες στην Ιερουσαλήμ στην επίθεση στη Συναγωγή; Η διαπλοκή είναι συνεχής. Υπάρχει σχετική ανακοίνωση της ουκρανικής πρεσβείας στο Ισραήλ που μιλάει για έναν πολίτης της νεκρό.

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!! Μια από τις παραμέτρους αυτού του πολύπλοκου πολέμου είναι κι αυτή. Εκτός από το δίπολο ναζισμός-δημοκρατία, ΝΑΤΟ (επέκταση) κατά Ρωσίας, ενεργειακός οικονομικός πόλεμος για φθορά Ρωσίας υπάρχει κι αυτή η πτυχή..Μετά το παγκόσμιο πείραμα covid19 που μετέτρεψαν την ανθρωπότητα σε ένα τεράστιο προηγμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης και με ψηφιακή επιτήρηση πλέον που αποτέλεσε γενική πρόβα για την Έλευσή του θέλουν να υποτάξουν τον τελευταίο πόλο Αντίστασης την Ορθόδοξη Ρωσία για να φέρουν τον Αντίχριστο!!Από την πρόβα στην πρεμιέρα.…Αλλά οι λαοί έκαναν μια επιλογή απελπισίας που αποδείχθηκε σωτήρια.. Καλύτερα πόλεμος εκ Θεού παρά ειρήνη του Αντιχρίστου….

όσο πολεμούν την Ρωσία τόσο η Ορθοδοξία αποκτά έρεισμα και εκτόπισμα στους καταπιεσμένους της γης σε Αφρική Λατινική Αμερική Μέση Ανατολή Ασία Ευρώπη ως κι Αμερική.. Θα έρθουν τα πάνω κάτω….

παρά ειρήνη του Αντιχρίστου να έχουμε…γιατί η ειρήνη του Αντιχρίστου θα είναι κάτι σαν τα 2 χρόνια της Κοβιντοκρατίας εις τη νιοστή… Ο απόλυτος ολοκληρωτισμός και πνευματικός έλεγχος της οικουμένης.

παρά ειρήνη του Αντιχρίστου να έχουμε.

Πηγή:dimpenews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επτά όπλα της αρχαιότητας για τα οποία μάλλον δεν είχατε ακούσει ποτέ -Βίντεο.| O Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας