ΗΠΑ: Κυρώσεις σε νεοναζιστική οργάνωση και στον Καντίροφ | Ο Θυμωμένος Έλληνας





ΗΠΑ: Κυρώσεις σε νεοναζιστική οργάνωση και στον Καντίροφ
ΑΡ



Στις σημερινές κυρώσεις σε 22 άτομα και δύο φορείς από τη Ρωσία που ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί συμπεριλαμβάνονται ο Ραμζάν Καντίροφ και η νεοναζιστική οργάνωση «Task Force Rusich».

Η «Task Force Rusich είναι μια νεοναζιστική παραστρατιωτική ομάδα που έχει συμμετάσχει σε μάχες μαζί με τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία, καθώς και δύο από τους ανώτερους ηγέτες της», ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Επιπλέον, οι κυρώσεις στοχεύουν έναν Ρώσο αξιωματούχο που «οδήγησε τις προσπάθειες της Ρωσίας να απελάσει χιλιάδες Ουκρανά παιδιά στη Ρωσία», επτά άτομα που εργάζονται για τη Ρωσία στην κατεχόμενη Κριμαία και τέσσερα άτομα που οι ΗΠΑ είπαν ότι εμπλέκονται σε απόπειρα αποφυγής κυρώσεων.

Οι ΗΠΑ επαναπροσδιορίζουν επίσης τον Ραμζάν Καντίροφ, τον ηγέτη της Τσετσενίας, τρεις από τις συζύγους του, τρεις από τις κόρες του και την ξαδέλφη του.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών, ο Καντίροφ «έχει κινητοποιήσει τους Τσετσένους να πολεμήσουν στην Ουκρανία».

«Περιγράφοντας τον εαυτό του δημοσίως ως τον «πεζό στρατιώτη» του Πούτιν, ο Καντίροφ προήχθη στον βαθμό του «αντιστρατήγου» για τον ρόλο του στην περαιτέρω εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τσετσενικές μονάδες που συμμάχησαν με τον Καντίροφ επιχειρούν στην Μπούχα, όπου τα ρωσικά στρατεύματα διέπραξαν φρικαλεότητες και κατέστρεψαν σπίτια. Ο Καντίροφ έχει στρατολογήσει για τις πολεμικές προσπάθειες της Ρωσίας μέσω συλλόγων μικτών πολεμικών τεχνών, κάτι που επιτρέπει σε αυτόν και στις μονάδες του να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στην Ουκρανία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Πηγή:LiberalGr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας