Οργή Καντίροφ για τους Ρώσους αντιρρησίες: 'Προδότες, ανθρώπινα όντα δεύτερης κατηγορίας' - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Ραμζάν Καντίροφ, επικεφαλής της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας
Ο Ραμζάν Καντίροφ, επικεφαλής της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας AP


Ο ισχυρός άνδρας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ μαίνεται εναντίον των αντιρρησιών συνείδησης στη Ρωσία, χαρακτηρίζοντάς τους "προδότες" και δειλούς".
Ο Ραμζάν Καντίροφ, επικεφαλής της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, επαρχίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καταφέρθηκε την Παρασκευή εναντίον των ρώσων στρατευσίμων που δεν θέλουν να πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία, καθώς δεν είναι «τίποτε άλλο παρά δειλοί» κατ’ αυτόν.

Οι λόγοι που προβάλουν για να μην πολεμήσουν, ότι εναντιώνονται στον πόλεμο ή στη ρωσική πολιτική ηγεσία, δεν είναι παρά δικαιολογίες, έκρινε ο κ. Καντίροφ.


«Ξέρεις, δεν είσαι τίποτα άλλο παρά δειλός, προδότης, ανθρώπινο ον δεύτερης κατηγορίας», ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, απευθυνόμενος σε δεύτερο πρόσωπο σε κάθε αντιρρησία συνείδησης.

Την Τετάρτη, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε μερική επιστράτευση. Η αναγγελία αυτή του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ώθησε πολλούς Ρώσους σε στρατεύσιμη ηλικία να σπεύσουν στα αεροδρόμια και χερσαίες συνοριακές διαβάσεις.

Συνολικά, αναμένεται να λάβουν φύλλα πορείας 300.000 έφεδροι.


Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Καντίροφ διευκρίνισε την Πέμπτη ότι στην Τσετσενία δεν θα γίνει επιστράτευση. Ωστόσο, αρκετές μονάδες τσετσένων εθελοντών ήδη πήγαν στα μέτωπα, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή: NEWS247 .GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας