Κ.Μητσοτάκης: Εμφανώς καταβεβλημένος & με «άδειο» βλέμμα στις Σέρρες – Δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει! (βίντεο) - Ο Θυμωμένος Έλληνας




«Παγωμένα» χαμόγελα & αμήχανες χειραψίες μετά το «μαστίγιο» Καραμανλή

Εμφανώς καταβεβλημένος μετά τα «χαστούκια» Καραμανλή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης στην περιοδεία που πραγματοποίησε στις Σέρρες, με τον πρωθυπουργό να έχει «άδειο βλέμμα» και κατεβασμένο κεφάλι.







Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε δύναμη ούτε να χειροκροτήσει, ενώ όταν συναντούσε του λιγοστούς «οπαδούς» του ήταν φανερό πως βρισκόταν «αλλού», αφού αρκούνταν σε ένα παγωμένο χαμόγελο και κάποια λόγια που έβγαιναν με το ζόρι.

Η παλιά του χαρακτηριστική ενέργεια στην επικοινωνία, έστω κι αν έβγαινε βεβιασμένα κάποιες φορές, αποτελεί πλέον παρελθόν, για έναν πρωθυπουργό ο οποίος δείχνει σαστισμένος από τις εξελίξεις.

Πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν αυτή τη επίσκεψη σαν απάντηση στον Κώστα Καραμανλή, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε ούτε την όρεξη, ούτε κυρίως τη δύναμη να «απαντήσει».

«Ψέλλισε» εκεί κάποια γενικά λόγια για το τυπικό τα οποία μάταια προσπάθησε να «μεγεθύνει» ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, ως «απάντηση». Επιπλέον η επίσκεψη αυτή είχε οργανωθεί εδώ και καιρό.

Η διαρροή του Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον Κώστα Καραμανλή, είναι χαρακτηριστική και ερμηνεύεται ως λευκή πετσέτα…

Άλλωστε και ο ίδιος ξέρει πως εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα και πάρει αυτοδυναμία, σύντομα έχει τελειώσει από πρωθυπουργός και πιθανότατα από αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε ένα μήνα από τότε που «έσκασε» το σκάνδαλο με τις υποκλοπές είδε το χαλί να τραβιέται κάτω από τα πόδια του, το επιτελικό του κράτος να καταρρέει και όλο το σύστημα ΠΑΣΟΚ που τόσο είχε εμπιστευτεί να του γυρνάει την πλάτη εν μία νυκτί.

Επιπλέον, ο ξένος τύπος τον «βομβαρδίζει» προσωπικά -με πρωτοφανή σκληρότητα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε-, κάτι που όμως τον έχει κάνει «καμένο χαρτί» και στο εξωτερικό, «κόβοντας του» τον δρόμο για διεκδίκηση κάποιου διεθνούς αξιώματος που τόσο επιθυμούσε.

Ο πρωθυπουργός πλέον είναι απομονωμένος, «σαν το κλαδί στον άνεμο», σε ένα άδειο Μαξίμου και με ένα αβέβαιο πολιτικό μέλλον.

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας