Προθυπουργός Σάνα Μάριν: Σάλος στην Φιλανδία με βίντεο από πάρτι της - Αρκετοί πολίτες με αναρτήσεις στο Twitter ζητούν την παραίτηση της .- Η ίδια απαντά πως είναι νέος άνθρωπος και έχει και αυτήν προσωπική ζωή ( βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας


               Τού Ιωάννη Ελευθερίου.

Σάλος στην Φιλανδία με βίντεο από πάρτι της Προθυπουργού Σάνα Μάριν - Αρκετοί πολίτες με αναρτήσεις στο Twitter ζητούν την παραίτηση της.

Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Sanna Marin. Κάποιοι έλεγαν ότι είναι ωραία... ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνος ηγέτης για μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο σου μπουφάν και παραιτήσου. Ευχαριστώ.
Έγραψε Φιλανδός στο Twitter.

Άλλος έγραψε πώς οι φίλοι της φωνάζουν για κόκαΐνη

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (μελαχρινή με λευκό παντελόνι & μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και έτσι περνάει η ηγέτιδα μας τον χρόνο της!», έγραψε ένας άλλος Φινλανδός στο Twitter.

Η νεαρή προθυπουργός απάντησε πως έχει και αυτήν προσωπική ζωή στην διασκέδαση,δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο πάρτι ούτε οι φίλοι της, παρά μόνο αλκοόλ.
Το ενλογο Βίντεο είπε ότι ανέβηκε στα σόσιαλ μίντια δίχως να το γνωρίζει.

Δείτε το βίντεο του ξέφρενου πάρτι στο κανάλι του θυμωμένου Έλληνα στο YouTube
Ιωάννης Ελευθερίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας