Οι υποσχέσεις σου - Εξαπάτηση του Βατικανού...| Ο Θυμωμένος Έλληνας



Ο πυρήνας κάθε οργανωμένης θρησκείας είναι ότι το σκοτάδι πωλείται ως Φως. Πολύ επικίνδυνο! Πιστεύω ότι η εκκλησία είναι πλήρως υπεύθυνη για την πλύση εγκεφάλου στις μάζες. Είναι οι έμποροι του Μεγάλου Ψέματος..

Αυτοί οι ναοί της εξαπάτησης παίρνουν όλες τις εντολές τους από το αγαπητό μας Βατικανό. Το Βατικανό είναι το κέντρο λατρείας αυτού του κοσμικού κακού που κυβερνά τη φυλή μας για χιλιάδες χρόνια.

Όλες αυτές οι διαφορετικές θρησκείες είναι απλά φλέβες που ρέουν από την κεντρική πηγή του Βατικανού. Το Βατικανό είναι ένα απίστευτα σατανικό και μοχθηρό μέρος απλά κοιτάξτε τη διακόσμηση. Είναι όλα φίδια και απίστευτα σκοτεινά. Ήταν πάντα κάτω από τη μύτη μας.

Κάτω από το Βατικανό υπάρχουν χιλιόμετρα σήραγγων και κρυφών δωματίων όπου γίνονται τελετουργίες των παιδιών για να δείξουν τη λατρεία τους σε θεούς έξω από τον κόσμο που βλέπουν την ανθρώπινη φυλή ως βοοειδή. Είμαστε ένα μεγάλο πείραμα που έχει πέσει στον έλεγχο αυτής της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του κακού.

Κρατούν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε μια συνεχή κατάσταση σύγχυσης, καταστολής και απελπισίας μόνο και μόνο για να μην γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι πραγματικά είμαστε. Είμαστε το εργατικό δυναμικό τους και θεωρητικά το ίδιο πράγμα που τους κρατάει ζωντανούς.

Το Βατικανό κρατά αρχεία της πραγματικής μας ύπαρξης και τα ατομικά αρχεία του καθενός από εσάς. Αυτή η αυτοκρατορία ερπετών που κατασκευάζει δαιμονικά ενδιαφέρεται πολύ για το ποιος ενσαρκώνεται σε αυτόν τον κόσμο.

Ξέρουν ότι η βασιλεία τους έχει τελειώσει, επομένως η απελπισία που βλέπουμε από τους υπηκόους τους είναι απίστευτη. Η γη έχει αλλάξει συχνότητα με την εποχή του Υδροχόου. (2012) Έτσι, το Σκοτάδι ωθείται στο Φως για να εκτεθεί εκεί που δεν μπορεί πια να παραμείνει κρυμμένο.

Όταν η μετάβαση σε έναν διαφορετικό αστερισμό έρχεται μια διαφορετική συχνότητα, μια υψηλότερη συχνότητα, έτσι βιώνουμε μια διαφορετική πραγματικότητα και με αυτό έρχεται υψηλότερη συνείδηση και απίστευτη διορατικότητα.

 Τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη και στο σύμπαν μας υποβάλλονται σε μια μεταμορφική αλλαγή, μια μετατόπιση συνείδησης.

Αυτό φέρνει το ξύπνημα στους ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί τόσο πολύ χάος στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή. Που σημαίνει ότι όλα είναι μια συχνότητα, δόνηση και όλα έχουν συνείδηση και όταν ρυθμίζεις αυτή τη συχνότητα λίγο προκαλεί μια μαζική μετατόπιση κυματισμό σε όλη τη δημιουργία. Είμαστε το καλύτερο σόου στον κόσμο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας