Στην Ταϊβάν θα βρεθεί τελικά η Πελόζι - Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο με την Κίνα - Ο Θυμωμένος Έλληνας


Στην Ταϊβάν και συγκεκριμένα στο κοινοβούλιο της χώρας θα βρεθεί η Πελόζι. Αναμένεται σκληρή απάντηση της Κίνας
Στην Ταϊβάν θα βρεθεί τελικά η Πελόζι - Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο με την Κίνα

Μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν ανέφεραν σήμερα, επικαλούμενα μη κατονομαζόμενες πηγές, ότι η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, πρόκειται να επισκεφθεί την Ταϊβάν αύριο Τρίτη και να διανυκτερεύσει στην Ταϊπέι.

Μία από τις εφημερίδες, η Liberty Times, ανέφερε ότι η Πελόζι είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί το κοινοβούλιο της Ταϊβάν το πρωί της Τετάρτης πριν συνεχίσει την περιοδεία της στην Ασία.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ταϊβάν δήλωσε ότι δεν σχολιάζει τις αναφορές για τα ταξιδιωτικά σχέδια της Πελόζι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Κίνα έχει αναφέρει ότι «παρακολουθεί στενά» το ταξιδιωτικό πρόγραμμα της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι, το οποίο, όπως υποστηρίζεται, περιλαμβάνει πιθανή επίσκεψη στην Ταϊβάν, με την οποία βρίσκεται σε διαμάχη για την κυριαρχία της.

Για την Κίνα η επίσκεψη στην Ταϊβάν θα παραβιάσει την αρχή της «μίας Κίνας» και θα κλονίσει τα θεμέλια των σχέσεων Κίνας-ΗΠΑ, οδηγώντας σε πολιτικές επιπτώσεις.

Επίσης στο επίσημο πρόγραμμα της Πελόζι δεν υπάρχει αναφορά για την Ταϊβάν αλλά χώρες όπως Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Νότια Κορέα και Ιαπωνία.

.Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας