Andrey Gurulyov: «Το Λονδίνο θα βομβαρδιστεί πρώτο εάν φτάσουμε στον Γ΄ΠΠ» - Ο Θυμωμένος Έλληνας



«Για να φτάσουμε στον Γ΄ΠΠ πρέπει το ΝΑΤΟ να αποκλείσει το Καλίνινγκραντ»

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο πολιτικός της Ρωσικής Δούμας και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Andrey Gurulyov.


Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Channel 1 της Ρωσίας τόνισε μεταξύ άλλων πως «το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου».

Μάλιστα πρόσθεσε πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ να οδηγήσει σε Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», δήλωσε ο Gurulyov.
«Κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί. Θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ», συνέχισε.


«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί πάντως θα είναι το Λονδίνο», επεσήμανε ακόμη λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάτι τέτοιο θα συμβεί επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας