Ανησυχία ΗΠΑ: Απέπλευσαν 40 ρωσικά πλοία του Στόλου Ειρηνικού -Στρατιωτική συνδρομή στη Κίνα κατά την εισβολή στην Ταϊβάν.( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας










Δείτε το βίντεο Απόπλου και επιχειρήσεων των ρωσικών πλοίων:




Έντονη ανησυχία επικρατεί στις ΗΠΑ και σε συμμαχικές χώρες καθώς η Ρωσία κινητοποιεί το σύνολο του Στόλου της στην περιοχή του Ειρηνικού. Η κινητοποίηση χαρακτηρίζεται ως “ασυνήθιστη” καθώς για μια απλή άσκηση όπως είπε η ηγεσία των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων κινητοποιεί όλα τα διαθέσιμα πλοία.

Τυπικά ανακοινώθηκε πως στην άσκηση θα λάβουν μέρος 40 πολεμικά πλοία, υποβρύχια και βοηθητικά σκάφη.
Ο ρωσικός στόλος του Ειρηνικού διεξάγει μια σειρά ασκήσεων διάρκειας μιας εβδομάδας με περισσότερα από 40 πλοία και έως και 20 αεροσκάφη που συμμετέχουν.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα τους Αμερικανούς είναι πως η ρωσική κινητοποίηση μπορεί να λαμβάνει χώρα σε συνεννόηση με την Κίνα είτε γιατί επίκειται εισβολή στην Ταϊβάν είτε γιατί η Ρωσία θέλει να προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Παιχνίδια πολέμου στον Ειρηνικό Ωκεανό! Πρόβα απόβασης Κίνας στην Ταϊβάν!

Τίς τελευταίες ημέρες, ο Κινεζικός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) έχει εντατικοποιήσει τις ασκήσεις του εναντίον της Ταϊβάν.

Πρόσφατα έλαβε χώρα μεγάλη αποβατική άσκηση με συμμετοχή των πλοίων κλάσης Type 071 “Kunlun Shan”, Type 072A “Laotie Shan”, Type 073A “Mount Song”. Οι κινεζικές αποβατικές δυνάμεις προσομοίωσαν αμφίβια επίθεση και κατάληψη νησιού στην Νότια Σινική Θάλασσα.

Δείτε το βίντεο:


.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας