Δεν αξίζουν να ζουν" λέει η Μόσχα: Απαγόρευση ανταλλαγής αιχμαλώτων με τους μαχητές του Αζόφ εξετάζει η ρωσική Βουλή «Είναι Ζώα με ανθρώπινη μορφή - Πρέπει να πληρώσουν» - Ο θυμωμένος Έλληνας





Το ρωσικό Κοινοβούλιο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει την ανταλλαγή Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου με μαχητές του ουκρανικού τάγματος Αζόφ, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, μετά την παράδοση Ουκρανών υπερασπιστών του χαλυβουργείου Αζοφστάλ της Μαριούπολης στις ρωσικές δυνάμεις.

Ο Βιτσισλάβ Βολόντιν, πρόεδρος της Δούμας, δήλωσε πως τα μέλη του είναι «εγκληματίες ναζί» που δεν πρέπει να περιληφθούν στις ανταλλαγές αιχμαλώτων.

«Είναι εγκληματίες πολέμου και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε.

Ο ιστότοπος της Δούμας αναφέρει ότι ζήτησε από τις κοινοβουλευτικές επιτροπές άμυνας και ασφάλειας να ετοιμάσουν οδηγίες προς αυτό τον σκοπό.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντιμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγγυήθηκε ότι όλοι θα τύχουν μεταχείρισης «σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα».



Η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Χάνα Μαλιάρ δήλωσε πως «μια διαδικασία ανταλλαγής θα λάβει χώρα» για την επιστροφή των στρατιωτών.

Όμως ο Λεονίντ Σλούτσκι, που συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις της Μόσχας με την Ουκρανία και είναι επικεφαλής της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Δούμας, αποκάλεσε τους απομακρυνθέντες μαχητές του Αζόφ «ζώα με ανθρώπινη μορφή» και είπε ότι θα πρέπει να λάβουν τη θανατική ποινή.

«Δεν αξίζουν να ζουν μετά τα αποκρουστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν και διαπράττονται συνεχώς εναντίον των αιχμαλώτων μας», δήλωσε στη Δούμα.

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας