Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας




Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εντοπίστηκαν δυνάμεις του Αζόφ να χρησιμοποιούν το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador.

Σε βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το τάγμα Αζόφ, ένας μαχητής φαίνεται να βάλλει με ένα αντιαρματικό όπλο τύπου MATADOR κατά ανδρών του ρωσικού στρατού.

Το MATADOR, γνωστό στις ευρωπαϊκές αγορές και ως RGW 90, είναι ένας μη κατευθυνόμενος εκτοξευτής αντιαρματικών πυραύλων μικρής εμβέλειας που αναπτύχθηκε από την ισραηλινή κρατική αμυντική εταιρεία RAFAEL Advanced Defense Systems, τις ένοπλες δυνάμεις της Σιγκαπούρης και την Υπηρεσία Επιστήμης και Τεχνολογίας Άμυνας καθώς και τη γερμανική αμυντική εταιρεία Dynamit Nobel.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Σιγκαπούρης, το MATADOR αναπτύχθηκε για τους περιορισμένους χώρους των περιβαλλόντων αστικού πολέμου και είναι ικανό να διεισδύσει στην άμυνα των περισσότερων APC και ελαφρών αρμάτων μάχης.

Το όπλο έχει μια κεφαλή «διπλής ικανότητας» με λειτουργία καθυστέρησης δράσης που έχει σχεδιαστεί για να “δημιουργεί” εξόδους σε κτίρια. Κατά τις μάχες σε αστικά περιβάλλοντα, η ικανότητα αποφυγής εισόδου από πόρτες και παράθυρα μπορεί να σημαίνει αποφυγή ενέδρων ή παγίδων.

Το όπλο είναι «από τα ελαφρύτερα στην κατηγορία του», σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Σιγκαπούρης και εξαιρετικά ευέλικτο. Το MATADOR έχει μέγιστη αποτελεσματική εμβέλεια 500 μέτρων.

Ακολουθήστε μας στα κανάλια μας στο YouTube:
και
και στην Ομάδα μας στο fb ΟΙ ΘΥΜΩΜΈΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ:



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας