Κούρδισες σκόρπισαν τρόμο πετσοκόβωντας δεκάδες Τούρκους κομάντος με αντιαρματικό πύραυλο.( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

































Κούρδισες σκόρπισαν τρόμο πετσοκόβωντας δεκάδες Τούρκους κομάντος με αντιαρματικό πύραυλο.

Το Γραφείο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG) στην Συρία, εξέδωσε στις 28 Απριλίου 2022, ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες μιας δράσης που πραγματοποίησαν γυναίκες αντάρτες (YJA Star).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, Κούρδισες ελεύθεροι αντάρτες στόχευσαν μια ομάδα τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή Werxele στην περιοχή Avashin το πρωί της 26ης Απριλίου. Οκτώ στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των χτυπημάτων από αντάρτες, ανέφερε η ανακοίνωση.

Στις 27 Απριλίου, το HPG ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ότι οι επιχειρήσεις τους συνεχίζονται κατά των Τούρκων στρατιωτών κατοχής.

Αποκάλυψε ότι αυτές οι επιχειρήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 20 και να τραυματιστούν 3 από τους Τούρκους στρατιώτες, εκτός από την καταστροφή ενός drone.
Οι απώλειες των Τούρκων είναι σημαντικές, αφού ανακοινώθηκαν και από την τουρκική πλευρά, η οποία ανέφερε χαμηλότερα νούμερα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας