Μεγάλο χτύπημα στις ρωσικές Στρατηγικές Δυνάμεις: Φλέγονται απόρρητες εγκαταστάσεις του Στρατού - Χτυπήθηκε και η Roskosmos!Eπιχειρήσεις δολιοφθoράς;( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας












.


Φωτιά στο Κορολιόφ


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το TsNIIMash, Ρωσικό επιστημονικό κέντρο πυραύλων και διαστημικών σκαφών.  Το Ινστιτούτο είναι το κύριο αναλυτικό κέντρο του Roskosmos. 

Φλέγονται οι εγκαταστάσεις της Roskosmos στη πόλη Κορολιόφ κοντά στη Μόσχα, όπου βρίσκονται πολλές εγκαταστάσεις της διαστημικής και πυραυλικής βιομηχανίας, πήραν φωτιά.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, «στη βιομηχανική ζώνη στην οδό Φρούνζε, η οροφή του κτιρίου έπιασε φωτιά. Σε αυτό γινόντουσαν εργασίες, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά» Ωστόσο, η επίσημη δήλωση των αρχών «άργησε» μερικές ώρες με αποτέλεσμα οι Ρώσοι κάτοικοι να μην ξέρουν τι συμβαίνει.


Το κτίριο που έπιασε η φωτιά είναι το Ρωσικό Επιστημονικό Κέντρο πυραύλων και διαστημικών οχημάτων. Είναι το κύριο κέντρο αναλύσεων της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Roskosmos (Ρωσική NASA).

Η πόλη Κορολιόφ ονομάζεται ανεπίσημα η «διαστημική πρωτεύουσα της Ρωσίας». Η πόλη θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά και παραγωγικά κέντρα στην περιοχή της Μόσχας. Πολλές επιχειρήσεις και ινστιτούτα που βρίσκονται εδώ σχετίζονται με το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και τη βιομηχανία πυραύλων και διαστήματος.

Επί τρεις ημέρες άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, της ραχοκοκαλιάς των ρωσικών Στρατηγικών Δυνάμεων, φλέγονται στην Ρωσία γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό για “5η φάλαγγα που εκτελεί επιχειρήσεις δολιοφθοράς εντός της χώρας”.

Μέσα σε 72 ώρες έχουν τυλιχτεί στις φλόγες το κύριο κέντρο αναλύσεων της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Roskosmos, το «στρατηγείο» των Iskander και των S-400 που καταστράφηκε ολοσχερώς στο Επιστημονικό Κέντρο Αεροδιαστημικής Άμυνας στην Tver.

Φωτιά στο «στρατηγείο» των Iskander και των S-400 που καταστράφηκε ολοσχερώς στο Επιστημονικό Κέντρο Αεροδιαστημικής Άμυνας στην Tver.

  

Εκεί σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν οι Iskander, τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, συστήματα για αεροσκάφη Su-27 και Tu-160 και άλλα οπλικά συστήματα.

12 άνθρωποι τραυματίστηκαν  στο στρατιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο Αεροδιαστημικής Άμυνας στο Τβερ

https://russia.liveuamap.com/en/2022/21-april-12-people-wounded-as-result-of-fire-at-military

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένα στρατιωτικό ινστιτούτο στο Tver (Ρωσία) καίγεται μυστηριωδώς.  Ανέπτυξε συστήματα αεράμυνας και όργανα πλοήγησης.  https://tvernews.ru/news/284162/

Στην φωτιά στο στρατιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο στην Τβερ δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν σε μια μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα στρατιωτικό ερευνητικό ινστιτούτο στην πόλη Τβερ, 160 χλμ από τη Μόσχα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, που επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε εικόνες που εμφανίζουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται πάνω από το επιβλητικό τετραώροφο κίτρινο και καφέ κτίριο του Κεντρικού ινστιτούτου επιστημονικών ερευνών των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στην τηλεόραση, πολλοί εργαζόμενοι του ινστιτούτου πήδηξαν από τα παράθυρα των πάνω ορόφων για να γλιτώσουν από τις φλόγες που επεκτάθηκαν σε μια έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων.

«Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από την πυρκαγιά και άλλοι 20 τραυματίστηκαν», δήλωσε μια πηγή των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, που επικαλούνται ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Επτά τραυματίες νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι τρεις στην εντατική, τόνισε ένας εκπρόσωπος του περιφερειακού νοσοκομείου του Τβερ σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο TASS.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά μπορεί να οφείλεται στην φθαρμένη ηλεκτρική καλωδίωση του κτιρίου, ανέφερε το TASS. 

Δείτε βίντεο:










Φωτιά στο χημικό εργοστάσιο Dmitrievsky στην πόλη Kineshma

Ακόμα ένα περίεργο χτύπημα για την Ρωσία, το χημικό εργοστάσιο Dmitrievsky στην πόλη Kineshma καίγεται.

 Είναι ο μεγαλύτερος ρωσικός κατασκευαστής χημικών διαλυτών. Το Kineshma βρίσκεται 950 χλμ. από τα ουκρανικά σύνορα.
Οι Ρώσοι αρχίζουν να ερευνούν σαμποτάζ με εμπλοκή Ουκρανών ή δυτικών μυστικών υπηρεσιών 

Δείτε Βίντεο:




Έσπασε το φράγμα στο Krasnodar Krai, προκαλώντας σοβαρές πλημμύρες κοντά στο χωριό Fyodorovska. Και εκεί οι Ρώσοι ψάχνουν να δουν που οφείλεται η κατάρρευση του φράγματος.







Οι Ρώσοι αρχίζουν να ερευνούν σαμποτάζ με εμπλοκή Ουκρανών ή δυτικών μυστικών υπηρεσιών μετά τις περίεργες Φωτιές σε Στρατηγικούς στόχους και την ταυτόχρονη κατάρευση του Φράγματος.



Δείτε Βίντεο:






Ακολουθήστε μας στα κανάλια μας στο YouTube:
και
και στην Ομάδα μας στο fb ΟΙ ΘΥΜΩΜΈΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας