Καταπέλτης ο Αγγέλακας για τις ειρωνείες του Μητσοτάκη Junior: «Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά…» - Ο Θυμωμένος Έλληνας





Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην frontman του συγκροτήματος «Τρύπες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που χλεύασε τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στη συναυλία:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κατακραυγή για τα ειρωνικά του σχόλια, ο γιος του πρωθυπουργού διέγραψε την ανάρτησή του.

.Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:




.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας