To ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για επιθέσεις από το διάστημα | Ο Θυμωμένος Έλληνας

To ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για επιθέσεις από το διάστημα | Ο Θυμωμένος Έλληνας

«Οι επιθέσεις από ή στο διάστημα αποτελούν αιτία για στρατιωτική απάντηση», θα πουν οι ηγέτες της Συμμαχίας

to-nato-proetoimazetai-gia-epitheseis-apo-to-diastima-561399031

Λίγες μέρες μετά την έκθση του αμερικανικού Πενταγώνου που αναφέρει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποκλείσει οριστικά θεωρίες περί εξωγήινων διαστημόπλοιων, το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για επιθέσεις από το διάστημα. 

Σύμφωνα με αντίγραφο της τελικής ανακοίνωσης της συνόδου κορυφής που γίνεται σήμερα στις Βρυξέλλες και δημοσιεύει το Reuters, το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να απαντήσει στρατιωτικά αν δεχθεί επίθεση «από ή στο διάστημα». 

«Θεωρούμε πως οι επιθέσεις (στο ΝΑΤΟ), από ή στο διάστημα παρουσιάζουν μια σαφή πρόκληση στην ασφάλεια της συμμαχίας, η επίδραση των οποίων μπορεί να απειλήσει… την ευημερία, την ασφάλεια, και τη σταθερότητα, και θα μπορούσαν να είναι τόσο επιβλαβείς στις σύγχρονες κοινωνίες όσο και μία συμβατική επίθεση», θα πουν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ στο ανακοινωθέν τους που θα δημοσιοποιηθεί μετά τη σύνοδο κορυφής.

Τέτοιες επιθέσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην επίκληση του άρθρου 5, της ρήτρας συλλογικής άμυνας της συμμαχίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,Reuters

Πηγή:Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας