Slick Willie Tribunal Delayed Over “Compromised” Panelist - Real Raw News.| Ο Θυμωμένος Έλληνας

Slick Willie Tribunal Delayed Over “Compromised” Panelist - Real Raw News




Το απόγευμα της Δευτέρας ο Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον, ντυμένος με λευκή φόρμα και χειροπέδες, στράφηκε στη νότια δικαστική αίθουσα του GITMO και έριξε ένα χαμόγελο στην επιτροπή τριών αξιωματικών που ήταν επιφορτισμένη να κρίνει την υπόθεση του γενικού εισαγγελέα δικαστή εναντίον του. Σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως σουρεαλιστικό σενάριο, μία επιτροπή, μια γυναίκα καπετάνιος της Πολεμικής Αεροπορίας, επέστρεψε το χαμόγελο και είπε στην Κλίντον: «Είναι χαρά μου που σε συναντώ επιτέλους, κύριε Πρόεδρε».Ο Αντιπρόεδρος John G. Hannink, παρών για να ασκήσει δίωξη για την υπόθεση της JAG, κοίταξε τον αξιωματικό - τον οποίο θα καλέσουμε τον καπετάνιο Ashley Redding - με έκπληξη σιωπή. Στη συνέχεια, την επιπλήττει, ρωτώντας γιατί παραβίασε το πρωτόκολλο εμπλέκοντας την καθής σε αστική συζήτηση.Ο καπετάνιος Ρέντντινγκ κοίταξε τόσο τον Αντιπρόεδρο Χανίνκ όσο και τους άλλους δύο πάνελ με ένα έντονο χαμόγελο. Το πρόσωπό της ήταν κοκκινωμένο και παραδέχτηκε ότι ήταν κάποτε οπαδός του Κλίντον και τον ψήφισε δύο φορές.«Δεν μπορώ να το βοηθήσω. Οι άνθρωποι με αγαπούν », είπε ο Μπιλ Κλίντον.Ο αναπληρωτής Ναύαρχος Hannink διέταξε τη συνοδεία του βουλευτή του Κλίντον να τον σύρει πίσω στο κελί του και στη συνέχεια να εκκαθαρίσει την αίθουσα του δικαστηρίου εκτός από τον καπετάνιο Redding. Ρώτησε αν ο ζεστός χαιρετισμός της προς την Κλίντον ήταν προσεκτικός ή σαρκαστικός, και ομολόγησε ότι είχε αναπτύξει μια αγάπη για την Κλίντον πολύ πριν ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.Όπως με όλους τους εθελοντές της επιτροπής, Cpt. Ο Redding εξετάστηκε έντονα πριν από την επιλογή. Ήταν ένας από τους 350 αξιωματικούς που είχαν προσφερθεί εθελοντικά να κρίνουν τα αποδεικτικά στοιχεία του στρατού εναντίον του Μπιλ Κλίντον χωρίς προκατάληψη, πάθος ή προκατάληψη. Στην πραγματικότητα, αξιωματούχοι της JAG αφιέρωσαν αρκετές ώρες στη συνέντευξη για να διασφαλίσουν ότι θα μπορούσε να αποφανθεί αμερόληπτα.Cpt. Η Redding είπε στον Αντιπρόεδρο Hannink ότι είχε πει ψέματα σε ένα ερωτηματολόγιο και είχε εξαπατήσει τους συνεντεύκτες που είχαν ρωτήσει αν είχε προσωπικά συναισθήματα για την Κλίντον, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είπε ότι η «παιδική συντριβή» της δεν θα εμπόδιζε το πνεύμα της να αποδώσει δίκαιη κρίση.«Απλώς χάθηκα τη στιγμή που τον έβλεπα», είπε στον Αντιπρόεδρο Hannink. «Θα ήθελα να τον συναντήσω όλη μου τη ζωή. Αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την ικανότητά μου να τον κρίνω δίκαια. "Ο Αντιπρόεδρος Hannink δεν εντυπωσιάστηκε. «Προδώσατε τον όρκο σας στον στρατό των ΗΠΑ και σε αυτό το δικαστήριο. Είστε απολυμένοι και θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό που δεν θα επιδιώξουμε ποινή εναντίον σας.Είπε ότι το δικαστήριο του William Jefferson Clinton θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, αφού αυτός και ο JAG είχαν εξετάσει σωστά ένα τρίτο μέλος της επιτροπής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας