Ο δικαστής της Γεωργίας καλεί για έλεγχο έκτακτης ανάγκης μετά τη διαπίστωση ύποπτων διαφορών

Γράφτηκε από τον Martin Walsh

ΓΝΩΜΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει σχόλια που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του συγγραφέα




Ο επικεφαλής δικαστής της Επαρχίας της Τζόρτζια, Μπράιαν Αμέρο, ζήτησε πρόταση να αποσφραγιστεί ψηφοφορία μετά την ύπαρξη ύποπτων διαφορών.

Κατά τη διάρκεια ακρόασης, οι δικηγόροι του VoterGA.org «περιέγραψαν μεγάλες αποκλίσεις (21%) μεταξύ του αριθμού των παρτίδων ψηφοφορίας που ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της GA Brad Raffensperger που πιστοποίησε τις εκλογές και του αριθμού των παρτίδων ψηφοφορίας που παρέχονται πραγματικά από την δικαστική πρόσβαση στο την προηγούμενη ακρόαση του Απριλίου στην υπόθεση », σύμφωνα με το CD Media.

«Ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων φαίνεται να μετράται δύο φορές», είπε ένας μάρτυρας.

Δείτε τι άλλο ανέφερε το CD Media :

Σε μια συνεχιζόμενη ακρόαση, ο Henry County, δικαστής της GA, ο αξιότιμος Brian J. Amero μπορεί να δώσει πρόσβαση στους ενάγοντες (VoterGA.org, Garland Favorito και έναν άλλο ενάγοντα) στα φυσικά ψηφοδέλτια στην Fulton County, τα οποία θα μπορούσαν να δείξουν τεράστια εκλογικές απάτες στην GA κατά τη διάρκεια του προεδρικού κύκλου των εκλογών του 2020, και η επακόλουθη απορροή που αποφάσισε τον έλεγχο της Γερουσίας των ΗΠΑ για το Δημοκρατικό Κόμμα, οδηγώντας σε πλήρη έλεγχο της αμερικανικής κυβέρνησης.

Κατά την ακρόαση, οι δικηγόροι για το VoterGA.org περιέγραψαν μεγάλες διαφορές (21%) μεταξύ του αριθμού των παρτίδων ψήφου που ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της GA, Brad Raffensperger, ο οποίος πιστοποίησε τις εκλογές, και του αριθμού των παρτίδων ψηφοφορίας που όντως παρέσχε η δικαστική πρόσβαση στο την προηγούμενη ακρόαση του Απριλίου στην υπόθεση.

Το GA SoS Raffensperger Amicus Συνοπτική άρνηση της εκλογικής απάτης δεν κρατά νερό, γεμίζει με δόλο


Το VoterGA.org εξετάζει τις εικόνες της ψηφοφορίας σε χαμηλή ανάλυση από την ακρόαση τον Απρίλιο και δήλωσε ότι χρειάζονται τα πραγματικά φυσικά ψηφοδέλτια για να κατανοήσουν τον αριθμό των πλαστών ψήφων που έχουν πιστοποιηθεί.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Γεωργίας Γκάμπριελ Στέρλινγκ φάνηκε πολύ ανήσυχος για τον εκλογικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στην Αριζόνα.

Ο Στέρλινγκ - ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι Ρεπουμπλικανός αλλά έχει γίνει αγαπητός των αριστερών μέσων ενημέρωσης - χτύπησε τον έλεγχο της κομητείας Maricopa που αναλύει περίπου 2,1 εκατομμύρια ψηφοδέλτια από τη μεγαλύτερη κομητεία της Αριζόνα.

Ο Sterling πήγε στο Twitter για να αποκαλέσει τον έλεγχο «ούτε διαφανές ούτε πιθανό, νόμιμο» και ισχυρίστηκε ότι είναι μια προσπάθεια «υπονομεύσεως της εμπιστοσύνης στις εκλογές».

«Αυτός ο« έλεγχος »στην Αριζόνα είναι ένα άλλο βήμα στην υπονόμευση της εμπιστοσύνης στις εκλογές. Αυτή η διαδικασία δεν είναι ούτε διαφανής ούτε, πιθανότατα, νόμιμη », δήλωσε ο Sterling στο Twitter.

«Οποιαδήποτε« ευρήματα »θα είναι πολύ ύποπτα τώρα ότι η αλυσίδα επιμέλειας έχει παραβιαστεί από κομματικούς ηθοποιούς», πρόσθεσε.

Ένας πρώην Ειδικός Βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε την Πέμπτη ότι έρχεται ένα « φορτηγό τρένο » εκλογικών ελέγχων.

Ο Boris Epshteyn έγινε μέλος του Steve Bannon στο The War Room και άρχισε να συζητά την ομιλία του Joe Biden σε μια περιορισμένη κοινή σύνοδο του Κογκρέσου την Τετάρτη το βράδυ.

Ο Μπόρις παρακολουθεί τον τρέχοντα ιατροδικαστικό έλεγχο στην κομητεία Maricopa της Αριζόνα.

Ο Epshteyn είπε στο κοινό του War Room ότι, χάρη στο θάρρος των πατριωτών της Αριζόνα, έρχεται ένα « φορτηγό τρένο » εκλογικών ελέγχων.

Ο Epshteyn είπε ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να σταματήσουν τον έλεγχο και ότι το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αριζόνα δεν θα υποχωρήσει.

Ο έλεγχος Maricopa είναι κρίσιμος διότι θα μπορούσε να αποτελέσει προηγούμενο για την αποκάλυψη πιθανής απάτης στις εκλογές και να προκαλέσει άλλους κρατικούς νομοθέτες να διενεργήσουν παρόμοιο φυσικό έλεγχο ψηφοφορίας και επανεκκίνηση .

«Θέλουμε ένα μέρος που είναι αρκετά μεγάλο. Θα μεταδίδεται πλήρως ζωντανά όλη την ώρα », δήλωσε ο Φαν στον Jeff Oravits κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο KBTK-FM.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας