Σαρωτικοί βομβαρδισμοί και ακαριαίος θάνατος ισλαμιστών της Χαμάς: Η στιγμή που ανατινάζεται αυτόνομο υποβρύχιο -Κτυπήθηκε άρμα μάχης Merkava; (βίντεο) | Ο Θυμωμένος Έλληνας



twitter sharing button
linkedin sharing buttonΣαρωτικοί βομβαρδισμοί στην Γάζα με ένα κατεστραμμένο υποβρύχιο όχημα UUV αυτοκτονίας “δωράκι” του Ιράν στην Χαμάς και δεκάδες κέντρα διοίκησης των ισλαμιστών κατεδαφισμένα.sharethis sharing button


“Κτυπήθηκε υποβρύχιο όχημα”

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν υποβρύχιο όχημα αυτοκτονίας UUV με αποτέλεσμα δυνάμεις των ισλαμιστών να βρουν ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ισραηλινών “σκάφος των δυνάμεων IDF εντόπισε το υποβρύχιο όχημα αυτοκτονίας λίγο πριν εξαπολύσει επίθεση εναντίον ισραηλινού στόχου. Αμέσως αεροσκάφος το βομβάρδισε απομακρύνοντας την απειλή…”

Δείτε το βίντεο



Παρελθόν το “Μετρό” των ισλαμιστών

Το “Μετρό” των ισλαμιστών μάλλον αποτελεί παρελθόν καθώς 54 μαχητικά το κονιορτοποίησαν ρίχνοντας 110 βόμβες σε 35 στόχους με αποτέλεσμα χτες η Χαμάς να ρίξει μόλις 60 ρουκέτες.

Αξιωματούχος των ισραηλινών δυνάμεων ανέφερε πως τα ισραηλινά μαχητικά προχώρησαν σε 80 αεροπορικές επιδρομές σε αρκετές περιοχές της Γάζας πλήττοντας υποδομές της οργάνωσης, αρχηγεία, κυβερνητικά κτίρια, σπίτια ηγετών της Χαμάς.

Συνολικά έχουν καταστραφεί μέχρι τώρα 100 χλμ τούνελ της Χαμάς, με τα 15 χλμ να καταστρέφονται χτες το βράδυ.

Οι ισραηλινοί κατάφεραν να σκοτώσουν τον Διοικητή της οργάνωσης “PIJ”, Hassan abu-Harbid, ο οποίος διεύθυνε τις εκτοξεύσεις ρουκετών και την εκτόξευση αντιαρματικών πυραύλων από την βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Δείτε βίντεο


 


Παλαιστίνιοι έπληξαν ισραηλινό Mekava με αντιαρματικό πύραυλο;

Ισραηλινό άρμα μάχης Merkava φέρεται να επλήγη από αντιαρματικό πύραυλο που εκτόξευσαν Παλαιστίνιοι.

Το άρμα επλήγη την ώρα που μεταφέρονταν με αρματοφορέα και το πλήρωμά του δεν ήταν εντός. Οι Παλαιστίνιοι δεν έγιναν αντιληπτοί. Δεν υπάρχουν, για την ώρα, άλλες διαθέσιμες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για σοβαρή κλιμάκωση που θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι σε χερσαία εισβολή των Ισραηλινών στη Γάζα.




Ρουκέτες στην πλατφόρμα άντλησης φυσικού αερίου “TAMAR” του Ισραήλ

Όπως αποκάλυψε χτες το WarNews247, επίθεση με δεκάδες ρουκέτες πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Χαμάς στην πλατφόρμα άντλησης φυσικού αερίου Tamar.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από τις ακτές της ισραηλινής πόλης Haifa και 150 χλμ από την παράκτια ισραηλινή πόλη Ashkelon.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, καμία από τις δεκάδες ρουκέτες που εκτοξεύτηκε κατά της πλατφόρμας δεν βρήκε στόχο καθότι η απόδοση των ρουκετών αυτών που κατασκευάζονται από την Χαμάς στην Γάζα είναι ιδιαίτερα φτωχή.

Επιπλέον σημαντικό κίνδυνο για την πλατφόρμα Tamar το κοίτασμα της οποίας εκτιμάται στα 223 δις κυβικά μέτρα φυσικό αέριο αποτελούν τα αυτόνομα υποβρύχια εξοπλισμένα οχήματά της Χαμάς τα οποία μπορούν να φέρουν πολεμική κεφαλή βάρους 30 κιλών.

Πάντως όπως αναφέρει η «The Times of Israel» η ιδιοκτήτρια εταιρεία Chevron αποφάσισε να διακόψει την περασμένη Τετάρτη την λειτουργία της πλατφόρμας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα, το ισραηλινό Ναυτικό ανέπτυξε στην ευρύτερη περιοχή ανοικτά της Γάζας μια κορβέτα τύπου Sa’ar 5 εξοπλισμένη στο ελικοδρόμιο της με εκτοξευτές του συστήματος Iron Dome δημιουργώντας ένα «θαλάσσιο» τοίχο απέναντι στις ρουκέτες και τα πτητικά μέσα της Χαμάς.

ImageImage

Πηγή: WarNews247

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει! - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Νετιάναχου δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο της Χάγης και δεν θα του παραδώσει ούτε έναν στρατιώτη του Ισραήλ που διέπραξε εγκλήματα πολέμου. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο ξεχασιάρης Τζό απειλεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: «Αν στείλετε ένταλμα σύλληψης στον Νετανιάχου και τους υπουργούς του, δεν θα υπάρξει κατάπαυση του πυρός» - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζεται να εκδώσει εντάλματα ΣΥΛΛΗΨΗΣ του Νετανιάχου και μέλη της ισραηλινής κυβέρνησης. - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Στα 12 ναυτικά μίλια από τη Ρόδο το Oruc Reis θυμίζοντας μας τις “πρώην κόκκινες γραμμές"...

Συνεχίζουν να πυρπολούν εκκλησίες στη Χίο (video)

Τι λέτε ορέ;;Έχει και άλλα έξυπνα τσογλάνια σαν και εσάς η μάνα σας;;Ούστ κοπρόσκυλα!!

Επιστήμονες ετοιμάζουν «υπερεμβόλιο» απέναντι σε κάθε κορωνοϊό | Ο Θυμωμένος Έλληνας

Μεντβέντεφ: «Κανείς δεν αμφέβαλλε ότι οι Αμερικανοί νομοθέτες θα ενέκριναν τη «βοήθεια» σε μια συμμορία νεοναζί, και που τελικά θα οδηγήσει στην επαίσχυντη κατάρρευση της ποταπής αυτοκρατορίας του κακού του 21ου αιώνα - των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής». - Ο Θυμωμένος Έλληνας