Αποκάλυψη: Έστησε μονοπώλιο Self Tests το κύκλωμα ΕΟΦ – Μαξίμου με εταιρίες φαντάσματα (Βίντεο) | Ο Θυμωμένος Έλληνας

Σε εγκληματική οργάνωση που έχει στήσει μονοπώλιο στην Ελληνική Αγορά παραπέμπει η αποκάλυψη που έκανε ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης στο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη.

Εκτός λοιπόν από τον περίεργο διαγωνισμό με διάρκεια μόλις 3 ημερών, εκ των οποίων μόνο 1 εργάσιμης, για 10.000.000 self test, εκτός από το σκάνδαλο μετά την αποκάλυψη ότι ανάμεσα στις εταιρίες που κέρδισαν την δουλειά, μια έχει δηλώσει διεύθυνση ένα<<τσαντίρι >>σε πολυκατοικία, άλλες έχουν σχέσεις με το ίδιο πρόσωπο, σήμερα ο επιχειρηματίας Στράτος Σεϊτανίδης, αποκάλυψε ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρησιμοποίησε το ΕΟΦ, ώστε να δημιουργήσει μονοπώλιο στην αγορά των Self Test απαγορεύοντας την εισαγωγή των εγκεκριμένων τέστ για ιδιωτική διάθεση στα Φαρμακεία.

Δηλαδή αν και ο διαγωνισμός ήταν συγκεκριμένα για τις παρτίδες που θα διανέμονται δωρεάν στους πολίτες (αγορασμένα βέβαια με τους φόρους των πολιτών) ο ΕΟΦ απαγορεύει την εισαγωγή τεστ από ιδιωτικές εταιρίες για κάθε άλλη χρήση κάτι που εκτός από παράνομο ως προς τους νόμους περί μονοπωλίων, είναι και ύποπτο, καθώς για άγνωστο λόγο το Μέγαρο Μαξίμου ή κάποιος κοντά στον Πρωθυπουργό, παρεμβαίνει στην ελεύθερη αγορά, προς όφελος συγκεκριμένων προϊόντων.

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας