Η εισαγωγική Ελληνική εταιρεία Φάντασμα ''Swiss Med'' και ή παραγγελία των 10.000.000 ευρώ για τα περιβόητα self test της κυβέρνησης..!!!!


Η εισαγωγική Ελληνική εταιρεία, με το όνομα ''Swiss Med'' που πήρε ήδη παραγγελία 10.000.000 ευρώ για τα περιβόητα self test,έχει δηλώσει ως έδρα,μια αποθήκη σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να έχει site, χωρίς να απαντάει σε κανένα email ή τηλέφωνο από αυτά που έχει δηλώσει!

Η ίδρυση της έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο με εταιρικό κεφάλαιο για εισαγωγική που δεν ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο ΓΕΜΗ.
 Αν κάποιος προσπαθήσει να αναζητήσει την εταιρεία στο διαδίκτυο αναφέρεται εδώ και καιρό πως η ιστοσελίδα της βρίσκεται ''υπό κατασκευή'' και πως, θα λειτουργήσει σύντομα.
Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει συμμετάσχει σε καμία άλλη μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα.
  Η παντελώς άγνωστη-χωρίς άλλα στοιχεία- εταιρεία λοιπόν με την επωνυμία ''SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'',πήρε παραγγελία 3.000.000 τεμαχίων,  στην τιμή των 3,36 ευρώ, συνολικής αξίας 10.080.000,00 ευρώ.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά και το swissmed.gr ακόμη στο...πουθενά!...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας