Με σημαίες και τον εθνικό ύμνο υποδέχτηκαν τη μητέρα που συνελήφθη για την άρνηση στα self tests (video)



Οι υποστηρικτές της την αποθέωσαν

Ελεύθερη αφέθηκε η μητέρα από τον Εύοσμο που συνελήφθη για εμπρηστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου παρακινεί τους πολίτες με fake news, να μην αφήνουν τα παιδιά τους να υποβάλλονται σε self test.

Η 49χρονη μητέρα οδηγήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τρίτη, 27 Απριλίου.

Έξω από το δικαστήριο την περίμενε ομάδα υποστηρικτών της οι οποίοι χειροκρότησαν, άπλωσαν σημαίες και τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.  Η 49χρονη έβαλε τη γαλανόλευκη στους ώμους της και δήλωσε «Δεν κάνω τίποτε άλλο, από το να είμαι μάνα». Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο το thestival.gr, οι υποστηρικτές της που αυτοαποκαλούνται «θεματοφύλακες του Συντάγματος», δεν τηρούσαν τα μέτρα για την προστασία κατά της πανδημίας.

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας