Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ελέγχει τις εφευρέσεις που ισχυρίζονται ότι αλλάζουν τον «ιστό της πραγματικότητας».Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τά Αγγλικά: Ιωάννης Ελευθερίου.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ελέγχει τις εφευρέσεις που ισχυρίζονται ότι αλλάζουν τον «ιστό της πραγματικότητας».

Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τά Αγγλικά: Ιωάννης Ελευθερίου.


Εφευρέσεις με επαναστατικό δυναμικό από μυστηριώδη μηχανικό αεροδιαστημικής για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ έρχονται στο φως.


Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ελέγχει τις εφευρέσεις που ισχυρίζονται ότι αλλάζουν τον «ιστό της πραγματικότητας»

Πολεμικά πλοία των ΗΠΑ

Πίστωση: Getty Images
  • Το αμερικανικό ναυτικό κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για αινιγματικές εφευρέσεις από τον μηχανικό αεροδιαστημικής Dr. Salvatore Pais.
  • Ο Pais βρήκε μια τεχνολογία που μπορεί να «κατασκευάσει» την πραγματικότητα, επινοώντας ένα εξαιρετικά γρήγορο σκάφος, έναν αντιδραστήρα σύντηξης και πολλά άλλα.
  • Αν και ως επί το πλείστον θεωρητικά σε αυτό το σημείο, οι εφευρέσεις θα μπορούσαν να μετασχηματίσουν ενεργειακούς, διαστημικούς και στρατιωτικούς τομείς.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ελέγχει τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για ορισμένες φουτουριστικές και εξωστρεφείς τεχνολογίες, μερικές από τις οποίες ονομάστηκαν "διπλώματα ευρεσιτεχνίας UFO", ζωντανεύουν πρόσφατα. Ιδιαίτερη σημασία είναι οι εφευρέσεις του κάπως μυστηριώδους Δρ Salvatore Cezar Pais, του οποίου η τεχνολογία ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να «μηχανική πραγματικότητα». Η σειρά από εξαιρετικά φιλόδοξα, οριακά σχέδια επιστημονικής φαντασίας που προορίζονται για χρήση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ κυμαίνονται από γεννήτριες βαρυτικών κυμάτων και συμπαγείς αντιδραστήρες σύντηξης έως υβριδικά αεροσκάφη υποβρύχιας βιοτεχνίας επόμενης γενιάς με επαναστατικά συστήματα προώθησης και άλλα.

Φυσικά, η ύπαρξη διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας δεν σημαίνει ότι αυτές οι τεχνολογίες έχουν πράγματι δημιουργηθεί, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ορισμένες επιδείξεις λειτουργικότητας έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία. Όπως ερευνήθηκε και αναφέρθηκε από την Πολεμική Ζώνη, ένας πιθανός λόγος για τον οποίο ορισμένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας μπορεί να έχουν αναληφθεί από το Ναυτικό είναι ότι ο κινεζικός στρατός μπορεί επίσης να αναπτύξει παρόμοια προηγμένα gadget.

Μεταξύ των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Dr. Pais είναι τα σχέδια , που εγκρίθηκαν το 2018, για ένα αεροσκάφος-υποβρύχιο σκάφος απίστευτης ταχύτητας και ευελιξίας. Αυτό το όχημα σε σχήμα κώνου μπορεί δυνητικά να πετάξει εξίσου οπουδήποτε κι αν είναι, είτε αέρας, νερό ή χώρο, χωρίς να αφήνει υπογραφές θερμότητας. Αυτό μπορεί να το επιτύχει δημιουργώντας ένα κβαντικό κενό γύρω του με ένα πολύ πυκνό πεδίο πολωμένης ενέργειας. Αυτό το κενό θα του επέτρεπε να απωθεί κάθε μόριο που έρχεται σε επαφή με το σκάφος, ανεξάρτητα από το μέσο. Ο χειρισμός των "κβαντικών διακυμάνσεων πεδίου στην τοπική κατάσταση ενέργειας κενού" θα συμβάλει στη μείωση της αδράνειας του σκάφους. Το πολωμένο κενό θα μείωνε δραματικά οποιαδήποτε στοιχειακή αντίσταση και θα οδηγούσε σε "ακραίες ταχύτητες", ισχυρίζεται το έγγραφο.

Όχι μόνο αυτό, εάν η τεχνολογία δημιουργίας κενού μπορεί να κατασκευαστεί, θα μπορούσαμε επίσης να «κατασκευάσουμε τον ιστό της πραγματικότητάς μας στο πιο θεμελιώδες επίπεδο», δηλώνει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό θα οδηγούσε σε σημαντικές εξελίξεις στην προώθηση της αεροδιαστημικής και στην παραγωγή ισχύος. Για να μην αναφέρουμε άλλα αποτελέσματα που αλλάζουν την πραγματικότητα που έρχονται στο μυαλό.

Μεταξύ των άλλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του Pais είναι εφευρέσεις που προέρχονται από παρόμοια σκέψη, περιγράφοντας κομμάτια τεχνολογίας που είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των δημιουργιών του. Η εργασία του που παρουσιάστηκε το 2019, με τίτλο " Σύστημα υπεραγωγών θερμοκρασίας δωματίου για χρήση σε υβριδικό υποβρύχιο σκάφος αεροδιαστημικής ", προτείνει ένα σύστημα που μπορεί να επιτύχει υπεραγωγιμότητα σε θερμοκρασίες δωματίου. Αυτό θα γίνει «μια εξαιρετικά αναστατωτική τεχνολογία, ικανή για μια συνολική αλλαγή στην επιστήμη και την τεχνολογία», μεταφέρει ο Pais.

Γεννήτρια βαρυτικών κυμάτων υψηλής συχνότητας.Πίστωση: Δρ Salvatore Pais



Μια άλλη εφεύρεση που επινοήθηκε από τον Pais είναι μια ηλεκτρομαγνητική γεννήτρια πεδίου που θα μπορούσε να δημιουργήσει "μια αδιαπέραστη αμυντική ασπίδα στη θάλασσα και στη ξηρά, καθώς και στρατιωτικά και πολιτικά περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται στο διάστημα". Αυτή η ασπίδα θα μπορούσε να προστατεύσει από απειλές όπως βαλλιστικούς πυραύλους κατά των πλοίων, πυραύλους κρουαζιέρας που αποφεύγουν το ραντάρ, εκτοξευόμενες μάζες, στρατιωτικούς δορυφόρους και ακόμη και αστεροειδείς.

Οι ιδέες του Δρ. Pais επικεντρώνονται στο φαινόμενο που ονομάστηκε «The Pais Effect». Το ανέφερε στα γραπτά του ως "ελεγχόμενη κίνηση ηλεκτρικά φορτισμένης ύλης (από στερεό σε πλάσμα) μέσω επιταχυνόμενης περιστροφής και / ή επιταχυνόμενης δόνησης υπό ταχείες (αλλά ομαλές) επιταχυνόμενες επιταχύνσεις-επιταχυνόμενες μεταβατικές συνθήκες." Με λιγότερους όρους, ο Pais ισχυρίζεται ότι έχει καταλάβει πώς να περιστρέφει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκειμένου να περιέχει μια αντίδραση σύντηξης - ένα επίτευγμα που θα οδηγούσε σε μια τεράστια αλλαγή στην κατανάλωση ενέργειας και σε αφθονία ενέργειας.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη εργασία σχετικά με μια νέα συσκευή συμπίεσης πλάσματος, η οποία θα μπορούσε να μεταμορφώσει την παραγωγή ενέργειας, ο Δρ. Pais είναι μηχανικός και αεροδιαστημικός μηχανικός που εργάζεται στο Naval Air Warfare Center Aircraft Division ( NAWCAD ), που εδρεύει στο Patuxent Ποταμός, Μέριλαντ. Κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο Case Western Reserve στο Κλίβελαντ του Οχάιο, ο Pais ήταν ερευνητικός συνεργάτης της NASA και συνεργάστηκε με τη Northrop Grumman Aerospace Systems. Το τρέχον έργο του Υπουργείου Άμυνας περιλαμβάνει το "προηγμένη γνώση της θεωρίας, της ανάλυσης και των σύγχρονων πειραματικών και υπολογιστικών μεθόδων στην αεροδυναμική, μαζί με την κατανόηση του σχεδιασμού των οχημάτων και των πυραύλων, ειδικά στον τομέα του υπερηχητικού εργοστασίου παραγωγής ενέργειας και του σχεδιασμού οχημάτων. "Έχει επίσης ειδικές γνώσεις σχετικά με την ηλεκτροοπτική, αναδυόμενες κβαντικές τεχνολογίες (συγκεκριμένα παραγωγή ενέργειας λέιζερ), ηλεκτρομαγνητική παραγωγή πεδίου υψηλής ενέργειας και το «καινοτόμο πεδίο υπεραγωγιμότητας θερμοκρασίας δωματίου, όπως σχετίζονται με την προηγμένη πρόωση πεδίου»

Αρκεί να πούμε, με έναν τέτοιο κατάλογο ερευνητικών διαπιστευτηρίων που θα έκανε τον Νίκολα Τέσλα περήφανο, ο Δρ. Pais φαίνεται να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πρωτοποριακές εργασίες.

Ένα σκάφος που χρησιμοποιεί μια αδρανειακή συσκευή μείωσης μάζας.Πίστωση: Salvatore Pais



Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν οδηγούν απαραίτητα σε αυτές τις τεχνολογίες να βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας. Η έρευνα έχει το μερίδιό της για τους επικριτές και τους μη πιστούς μεταξύ άλλων επιστημόνων, οι οποίοι πιστεύουν ότι η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για τα πεδία που περιγράφει ο Pais και οι ιδέες του σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές προωθήσεις είναι πολύ πέρα ​​από το πεδίο της τρέχουσας τεχνολογίας και είναι σχεδόν αδύνατες. Ωστόσο, οι ερευνητές στο The War Zone βρήκαν σχόλια από αξιωματούχους του Ναυτικού που δείχνουν ότι οι εφευρέσεις εξετάζονται αρκετά σοβαρά και πραγματοποιούνται ορισμένες δοκιμές.




Σύστημα προωθητικών λέιζερ ενισχυμένο TurbojetΠίστωση: Δρ Salvatore Pais

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας