Μετέφερε τον ICIS στην Ευρώπη ο Ερντογάν ...... Μετά την Γαλλία ήρθε η σειρά τής Αυστρίας!

Μετά τη Γαλλία  σειρά πήρε η  Αυστρία!!!! 
Επιθέσεις ισλαμιστών στην Βιέννη: Τουλάχιστον 7 νεκροί & 15 τραυματίες !!!!! 
  Το ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...  Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ !!!!
Συνεχή χτυπήματα 6 τον αριθμό  σε διαφορετικά σημεία της πόλης μεταξύ των οποίων στη μεγαλύτερη Εβραική συναγωγή και σε ένα εστιατόριο !!!!!
Σκοτώνουν ,αποκεφαλίζουν  χωρίς ίχνος  ανθρωπιάς οι φανατικοί ισλαμιστές .
Μετέφερε τον ICIS  στην Ευρώπη ο Ερντογάν ......


  Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στην Αυστρία με τό παρακάτω τουΐτ:
  






«Εμείς οι Γάλλοι συμμεριζόμαστε το σοκ και τον πόνο του αυστριακού λαού μετά την επίθεση σήμερα το βράδυ στην καρδιά της πρωτεύουσάς του, της Βιένης. Μετά τη Γαλλία, είναι μια φίλη χώρα που δέχεται επίθεση. Είναι η Ευρώπη μας. Οι εχθροί μας θα πρέπει να καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν. Δεν υποκύπτουμε.»
Εμμανουέλ Μακρόν.

 

«Πυροβολισμοί στην περιοχή της Ίνερε Στατ – υπάρχουν τραυματίες – αποφύγετε όλους τους δημόσιους χώρους ή τα μέσα μεταφοράς», ήταν το μήνυμα που ανάρτησε η αστυνομία στο Twitter.

Η ισραηλινή θρησκευτική κοινότητας στην Αυστρία κάλεσε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους, σύμφωνα με την Kronen Zeitung.

Αρκετοί από τους φερόμενους ως δράστες διαφεύγουν τη σύλληψη και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό, δήλωσε περί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (τοπική ώρα· 01:00 ώρα Ελλάδας) ο αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Καρλ Νιχάμερ.

«Συνενώσαμε διάφορες μονάδες των ειδικών δυνάμεων, που αναζητούν από κοινού τους φερόμενους ως τρομοκράτες», σημείωσε ο Νιχάμερ, υπογραμμίζοντας ότι η επιχείρηση των διωκτικών αρχών «δεν περιορίζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή της Βιέννης», διότι οι δράστες βρίσκονται «εν κινήσει», σε δηλώσεις του στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ÖRF.

Ο Νιχάμερ συνέστησε ακόμη στους πολίτες της πρωτεύουσας της Αυστρίας να παραμείνουν στα σπίτια τους ωσότου να έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση. Νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών είχε δηλώσει ότι πιστεύεται πως στην επίθεση συμμετείχαν «πολλά άτομα».

«Αυτή τη στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πιστεύουμε πως πρόκειται προφανώς για τρομοκρατική επίθεση. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλοί δράστες. Δυστυχώς, υπάρχουν επίσης πολλοί τραυματίες, πιθανότατα και νεκροί», πρόσθεσε.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης έγινε γνωστό ότι οι έρευνες των αρχών στην Αυστρία διευρύνονται και διεξάγονται πλέον και εκτός της Βιέννης για τον εντοπισμό των πάνοπλων δραστών που διέφυγαν από το κέντρο της πόλης

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι και η αστυνομία της Τσεχίας ξεκίνησε τα ξημερώματα ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία.

Η τσεχική αστυνομία ανακοίνωσε ότι διενεργεί πλέον ελέγχους στα σύνορα της χώρας με την Αυστρία, εξαιτίας της τρομοκρατικής ενέργειας που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στη Βιέννη.

Δείτε τα πολύ σκληρά και αδιανόητα βίντεο από το κέντρο της Αυστριακής πρωτεύουσας...




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

" Έφυγε" ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας συνθέτης , Βαγγέλης Παπαθανασίου . - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας