Η Κεραμέως μοίρασε παγουρίνο και η Πορτογαλία Υπολογιστές για τηλεκπαίδευση με λεφτά της Ευρώπης (Βίντεο)

Η Κεραμέως μοίρασε παγουρίνο και η Πορτογαλία Υπολογιστές για τηλεκπαίδευση με λεφτά της Ευρώπης (Βίντεο)


Όσο η Νίκη Κεραμέως το καλοκαίρι έκανε καλοκαιρινές διακοπές και μοίραζε παγουρίνο η Πορτογαλία πήρε κονδύλια από την Ευρώπη και μοίρασε δωρεάν υπολογιστές στα σχολεία!

Μια σοβαρή αποκάλυψη έκανε καλεσμένος στο Kontra24 με τον Αιμίλιο Λιάτσο, ο πρώην Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα, Νότης Μαριάς, σχετικά με τα κονδύλια που διαθέτει η Ε.Ε για τεχνολογικό υλικό τα οποία πήρε η Πόρτογαλία με σκοπό να διαθέσει δωρεάν υπολογιστές στα παιδιά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, είναι ότι η Ελλάδα δεν αιτήθηκε καν για να λάβει το συγκεκριμένο κονδύλι, την ώρα που τα Ευρωπαικά κονδύλια ήταν γνωστά απο τις αρχές Σεπτέμβρίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα “Sure” το οποίο η κυβέρνηση αξιοποίησε και πήρε 2,7 δις όταν το Βέλγιο πήρε 7,8 δις.

Μάλιστα, σημείωσε ότι το Βέλγιο και η Ιταλία πληρώνουν και την γονική άδεια, τα τεστ κορωνοϊού,τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και τις μάσκες και κατηγορησε την Κυβέρνηση ότι δεν αξιοποιεί έγκαιρα τα χρήματα που μπορεί να λάβει και χάνονται μεγάλες ευκαιρίες ενόψει της πανδημίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας