Ο Κ.Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων!»

Ο Κ.Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων!»

Ο Κ.Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων!»






Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης ήταν ο πρώτος βουλευτής στο εσωτερικό της ΝΔ που τάχθηκε ανοιχτά κατά των λοιμωξιολόγων για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας πως έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο ενώ θα  αποδειχθεί στο τέλος της πανδημίας αν είχαν δίκιο ή άδικο.

Σε μία τοποθέτηση που κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τη «γραμμή» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη- προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra κατέκρινε την θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό θα εκτιμηθεί στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Μετά τις δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις τόσο από το εσωτερικό του κόμματος όσο κι από την αντιπολίτευση, παρόλα αυτά δεν υποχώρησε υπερασπιζόμενος τη θέση του με ένα tweet.


Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας