Το Α/Α σύστημα των S-400 δεν «εντοπίζει» τα «Rafale C F3r».



Το Α/Α σύστημα των S-400 δεν «εντοπίζει» τα «Rafale C F3r».
      
Δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ακίτ, αναφέρεται στις πληροφορίες για την άμεση απόκτηση 18 γαλλικών μαχητικών τύπου Rafale, από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες, ο ειδικός σε θέματα αμυντικών τεχνολογιών και αμυντικής πολιτικής Αρντά Μεβλούτογλου, επεσήμανε για την άμεση ενίσχυση της Πολεμικής Αεροπορίας με 18 Rafale πως: «Αυτό δεν αποτελεί καθόλου καλή είδηση για την Τουρκία».

Η αναβάθμιση των F-16 σε viper.

Σ’ αυτό το περιβάλλον ο μόνος δρόμος φαίνεται να είναι είτε η αγορά αεροσκαφών F-16 Viper, είτε ο εκσυγχρονισμός των F-16 κατά προτίμηση με το ραντάρ AESA. (Είναι το Μάτι της Οχιάς ) κάτι που θα προμηθευτούν τα Ελληνικά F-16 με την αναβάθμιση τους σε Viper!

Αλλά πιο σημαντικό από αυτό ή στην πραγματικότητα ενδεχομένως ο μόνος δρόμος, είναι να εστιαστούμε όχι στην πλατφόρμα αλλά στην ικανότητα και στον αντίκτυπο των Αεροσκαφών αυτών καταλήγει ο Τούρκος ειδικός!
Αναλυτές εκτιμούν και από την Τουρκική Πλευρά ότι ο σύστημα των S-400 κατασκευάστηκε να εμπλέκει αποκλειστικά τα Αμερικάνικα Μαχητικά τύπου F-16 ,15 και F-22 , αφού χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά την προστασία της Μόσχας ,πριν την έλευση των S-500!

Ήταν αυτό το σύστημα που ανάγκασε τους Αμερικανούς να πάνε στη λύση των F-35 …»παρακάμπτοντας» ένα πανίσχυρο μαχητικό όπως το F-22!

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες οι Τούρκοι ανησυχούν ότι ούτε F-16 χωρίς το RADAR AESA , αλλά και το radar Έρευνας και Εγκλωβισμού των S-400 δεν έχουν την δυνατότητα του Εγκλωβισμού των σύγχρονων RAFALE Rafale C F3-R που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν μετά την συγκεκριμένη έκδοση των Ρωσικών S-400.

Σχόλιο: Το ΓΕΑ πρέπει να προμηθευτεί πάντα κατά την εκτίμηση μας 2 Μοίρες RAFALE Rafale C F3-R και 2 Διθέσια εκπαιδευτικά.

Πηγή: veteranos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επτά όπλα της αρχαιότητας για τα οποία μάλλον δεν είχατε ακούσει ποτέ -Βίντεο.| O Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας