Γερμανία: Μουσουλμάνος μετανάστης υπέρ του ISIS δολοφονεί τον τουρίστα πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση από τη φυλακή, ενώ «βρίσκεται υπό παρακολούθηση»( Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τά Αγγλικά:ΙωάννηςΕλευθερίου)

Γερμανία: Μουσουλμάνος μετανάστης υπέρ του ISIS δολοφονεί τον τουρίστα πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση από τη φυλακή, ενώ «βρίσκεται υπό παρακολούθηση»

Λοιπόν απέναντι απολύτως απαιτούνρρικτής του Ισλα χρωμα Κράτους. Έγινε προσπάθεια να διαχωρίσω τα συναισθήματα του χρήστη με το τζιχάντ εναντίον των απίστων όταν έχω δεκτός στη γυναίκα; Φυσικά και όχι. Αυτόματες διαδικασίες «ισλαμοφοβικό». Παράθυρα, μετά την παρουσίαση για το Ισλαμικό Κράτος και την απειλή για δολοφονία Χριστιανών, αφέλησανρος από τη φυλακή και κρατήθηκε σε κάθε ένδειξη που έπρεπε να απομακρύνουν τις πληροφορίες που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν.

Αυτό το ανοιχτό τζιχάντι "δεν μπορούσε να απελαθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου στη χώρα του."

Εναπόκειται λοιπόν στη Γερμανία, στα μάτια των γερμανικών αρχών, να δεχτεί βίαιους εγκληματίες και τζιχαντιστές από άλλες χώρες και να τους κρατήσει ακόμη και όταν απειλούν να δολοφονήσουν Γερμανούς πολίτες και τώρα να τους κρατήσουν ακόμη και όταν παρακολουθούν αυτές τις απειλές .

«Θανατηφόρα επίθεση σε τουρίστες στη Δρέσδη - η αστυνομία συλλαμβάνει Συρία - είναι τρομοκράτης IS !,» που μεταφράστηκε από το «Tödlicher Angriff auf Touristen στη Δρέσδη - Polizei nimmt Syrer festival - Es ist ein IS-Terrorist !,» Journalisten Watch , 21 Οκτωβρίου, 2020 (χάρη στο Medforth ):

Σαξονία / Δρέσδη - Στις αρχές Οκτωβρίου, δύο τουρίστες από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν σοβαρά από έναν «νεαρό άνδρα» στην παλιά πόλη της Δρέσδης. Ένα από τα δύο θύματα πέθανε αργότερα σε νοσοκομείο. Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με την εισαγγελία, είναι ένας 20χρονος - καλά, ποιος έχει μαντέψει; - Συρία.

Οι δύο άντρες που δέχτηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν σοβαρά στην παλιά πόλη της Σαξονικής πρωτεύουσας στις 4 Οκτωβρίου ήταν τουρίστες από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Ένας 55χρονος άνδρας από το Κρέφελντ δεν επέζησε από την επίθεση με μαχαίρι και αργότερα πέθανε σε νοσοκομείο. Ένας 53χρονος από την Κολωνία επέζησε της επίθεσης. Ένα μαχαίρι είχε βρεθεί στη σκηνή.

Ο ύποπτος ήταν το επίκεντρο της έρευνας κατά την αξιολόγηση των αποδεικτικών στοιχείων, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας την Τρίτη. Βρέθηκαν ίχνη DNA στο όπλο δολοφονίας - ένα μαχαίρι κουζίνας - το οποίο στη συνέχεια οδήγησε σε ένα χτύπημα στη βάση δεδομένων της αστυνομίας. Ο φερόμενος δράστης βρίσκεται υπό κράτηση της αστυνομίας και πρόκειται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή την Τετάρτη. Το κίνητρο και το ιστορικό της επίθεσης, που έληξε θανάσιμα για έναν από τους δύο τουρίστες από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, εξακολουθούν να είναι ασαφείς και αποτελούν αντικείμενο της έρευνας, δήλωσε εκπρόσωπος του εισαγγελέα. Δεδομένου ότι δεν πήρε πολύτιμα αντικείμενα από τα δύο θύματα, οι ανακριτές δεν υποθέτουν ληστεία. Επομένως, ζητήθηκε ένταλμα σύλληψης για δολοφονία.

Ο Σύριος έφτασε το 2015 και είναι γνωστός στην αστυνομία

Σύμφωνα με τον Bild-Zeitung, ο 20χρονος Σύριος είχε ήδη παρατηρηθεί για την εγκληματική του δραστηριότητα στο παρελθόν και ήταν γνωστός στην αστυνομία. Ο μετανάστης βρίσκεται στη Γερμανία από το 2015 και είχε προσωρινή αναστολή απέλασης.

Το " Bild " μόλις ανέφερε μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια:

«Το ποινικό δικαστήριο το θεώρησε αποδεδειγμένο ότι ο Η. Όχι μόνο χρησιμοποίησε σύμβολα από το ISIS στο προφίλ του στο Facebook, αλλά επίσης προκάλεσε τζιχάντ μέσω κοινωνικών δικτύων και κάλεσε τους ομοϊδεάτες να πολεμήσουν ως μάρτυρες ενάντια στους λεγόμενους άπιστους».

Έψαξε επίσης στο Διαδίκτυο για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής μιας εκρηκτικής ζώνης. Το 2018, ο μελετητής των Ισλαμικών Σπουδών Δρ Steinberg από το Βερολίνο ετοίμασε μια ειδική γνώμη για τους ερευνητές από τα δεδομένα που ήταν ασφαλή εκείνη τη στιγμή, όπως συνομιλία, φωτογραφίες και βίντεο.

Το αφεντικό της AfD της Σαξονίας Jörg Urban ανακουφίστηκε μετά τη σύλληψη: «Ήταν καταπιεστική κατάσταση για όλες τις Δρέσδης τις τελευταίες εβδομάδες να γνωρίζουν ότι ο δράστης της δολοφονίας με μαχαίρι είναι ελεύθερος». Εάν επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί, ο Urban αναμένει μια σκληρή ετυμηγορία με επακόλουθη απέλαση. «Η δολοφονία μαχαιριών στη Δρέσδη δείχνει με τρομερό τρόπο για άλλη μια φορά ποιοι άνθρωποι έχουν επιτρέψει στο CDU να μεταναστεύσουν στη Γερμανία», δήλωσε ο πολιτικός του AfD σε δελτίο τύπου. (SB)

"Ο συριακός τρομοκράτης ISIS" που μαχαίρωσε τον τουρίστα μέχρι θανάτου στη Γερμανία "ήθελε να σφαγιάσει τους Χριστιανούς και να κόψει τις γλώσσες του - και ήταν υπό παρακολούθηση την ημέρα της επίθεσης", από τον Joe Davies, Mailonline , 23 Οκτωβρίου 2020:

Ένας συριακός τρομοκράτης ISIS, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν τουρίστα σε θάνατο στη Γερμανία, ενώ υπό παρακολούθηση ήθελε να κόψει τις γλώσσες των Χριστιανών, έχει αποκαλυφθεί.

Ο Αμπντουλάχ ΑΗΧ, 20 ετών, συνελήφθη την Τετάρτη για την επίθεση, όπου ο Τόμας Λ, 55 ετών, μαχαιρώθηκε και ένας άλλος άνδρας, 53 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά στη Δρέσδη στις 4 Οκτωβρίου.

Ο τρομοκράτης είχε απελευθερωθεί μόνο από τη φυλακή πέντε ημέρες νωρίτερα, αφού φυλακίστηκε για δύο χρόνια και εννέα μήνες το 2018 ως 18χρονος.

Έφτασε στη Γερμανία από το Χαλέπι το 2015 ως ασυνόδευτος ανήλικος και του χορηγήθηκε καθεστώς πρόσφυγα τον Μάιο του 2016.

Ο AHH έχασε αυτήν την κατάσταση λόγω του ποινικού του μητρώου το 2019, αλλά δεν μπορούσε να απελαθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου στη χώρα του.

Ενώ ζούσε σε άσυλο, ο τρομοκράτης άρχισε να στρατολογεί για το ISIS και απείλησε τους Χριστιανούς, ανέφερε ο BILD

Γράφοντας σε έναν Χριστιανό, είπε: «Θα σε σφαγιάσω σήμερα. Έχεις μεγάλο στόμα και θα σου κόψω τη γλώσσα σου, εσύ Χριστιανός ».

Συνελήφθη το 2017 και κατηγοριοποιήθηκε ως πιθανό να απειλήσει τη δημόσια ασφάλεια, δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομίας της Σαξονίας, Πέτρικ Κλέιν.

Περίπου 600 ύποπτοι Ισλαμιστές ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία στη Γερμανία, σύμφωνα με τις αρχές.

Στη δοκιμή του 2018, ο AHH αποδείχθηκε ότι χρησιμοποίησε σύμβολα ISIS στο προφίλ του στο Facebook και επίσης διαδόθηκε τζιχάντ μέσω κοινωνικών δικτύων και κάλεσε ομοϊδεάτες να πολεμήσουν ως μάρτυρες ενάντια στους λεγόμενους άπιστους.

Μια δήλωση σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου έγραφε: «Οι κατηγορούμενοι υποστήριζαν μια τζιχαντιστική ιδεολογία από τις αρχές του καλοκαιριού του 2017, στρέφονταν όλο και περισσότερο στο ISIS και τελικά, ως υποστηρικτής του, ανησυχούσε για την πραγματοποίηση μιας απόπειρας δολοφονίας»

Η AHH έψαξε επίσης στο Διαδίκτυο για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής μιας ζώνης εκρηκτικών, το δικαστήριο άκουσε τότε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζε να βομβαρδίσει λαϊκά φεστιβάλ, όπως το λιβάδι των πτηνών της Δρέσδης ή τις βραδιές των ταινιών στις όχθες του Έλβα το 2017.

Ο Σύριος απελευθερώθηκε από τη φυλακή, όπου είχε υπηρετήσει περισσότερα από δύο χρόνια για την πρόσληψη μελών σε μια τρομοκρατική οργάνωση, λίγες μόνο ημέρες πριν από την επίθεση….

Σε μια αξιολόγηση μήνες πριν από την επίθεση, οι αρχές είπαν ότι ήταν πολύ πιθανό ο άντρας να διαπράξει περισσότερα εγκλήματα μετά την απελευθέρωσή του, δήλωσε ο Kleine.

Ήταν υπό παρακολούθηση την ημέρα της επίθεσης και τις δύο προηγούμενες ημέρες, δήλωσε ο επικεφαλής του υποκαταστήματος της εγχώριας υπηρεσίας πληροφοριών της Σαξονίας, Dirk-Martin Christian.

Ο κ. Christian πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι που μόλις απελευθερώθηκαν από τη φυλακή δεν παρακολουθούνταν κανονικά 24 ώρες την ημέρα.

Είπε: «Μιλάμε για μια υπηρεσία πληροφοριών που δεν στοχεύει στην αποφυγή κινδύνου, αλλά για να παρατηρήσει εάν το άτομο κινείται σε ένα ριζοσπαστικό περιβάλλον….


Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τά Αγγλικά Ιωάννης Ελευθερίου.


Πηγή:jihadwatch.org

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας