Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων... Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς.

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων... Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς.

10 Δεκεμβρίου 2018

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων...
Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς. 

Είναι η εποχή που δεν είχαν χωριστεί ακόμα οι εκκλησίες σε καθολικές και ορθόδοξες. Είναι ο μεσαίωνας, η εποχή που η εκκλησία, ακόμα προσπαθεί να μας επιστρέψει. Τότε που η μόρφωση και οι επιστήμες ήταν απαγορευμένες και διώκονταν δια θανάτου. Είναι η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της εκκλησίας που αναπολούν όλοι οι άγιοι ιεράρχες όλων των εκκλησιών ακόμη και σήμερα. 

Αυτά βέβαια τα άγια και ευλογημένα βασανιστήρια ελάμβαναν χώρα στην δυτική Ευρώπη και άλλος λίγο, άλλος πολύ, τα γνωρίζουμε όλοι.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι το τι συνέβαινε στα ανατολικά. Εδώ, στον ελλαδικό χώρο, που βασίλευε και μεσουρανούσε το Βυζάντιο. Η Νέα Ρώμη που έχτισε ο μέγας δολοφόνος Κωνσταντίνος και που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είναι ο λαός που υπέστη εκτός των βασανιστηρίων ένα απίστευτο αιματοκύλισμα από τις ορδές των παπάδων της Βασιλεύουσας, μετά από διαταγές των Αγίων αυτοκρατόρων οι οποίοι πάντα υποκινούνταν από το ιερατείο. 

Ποταμοί Ελληνικού αίματος χύθηκαν για τη χάριν και τον λόγο του θεού. Πόλεις ολόκληρες ξεκληρίστηκαν, περιουσίες δημεύτηκαν, φιλόσοφοι, μαθηματικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των επιστημών εξορίστηκαν. Πόσοι από μας έχουμε διδαχτεί ή έχουμε διαβάσει, στην λογοκριμένη ιστορία από τους παπάδες, για την σφαγή του Ιπποδρόμου στην Θεσσαλονίκη; Εκεί που ο Άγιος (τρομάρα του) αυτοκράτορας Θεοδόσιος διέταξε την σφαγή 20 χιλιάδων θεατών μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες εθνικοί. Ναι αυτόν τον μέγα δολοφόνο τον έκαναν οι παπάδες Άγιο γιατί απλά εξυπηρέτησε τα συμφέροντά τους, όπως και πολλοί άλλοι.

Οι Έλληνες υπέστησαν λοιπόν μια γενοκτονία. Μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είμαστε ο λαός με τους περισσότερους νεκρούς στο βάθος των αιώνων εις το όνομα του χριστιανισμού. Λέγεται ότι πάνω από 20 εκατομμύρια Έλληνες εσφαγιάσθησαν αυτούς τους 20 αιώνες που οι χριστιανοί κυβερνούν τον πλανήτη.

Ο χριστιανισμός, είναι η μοναδική θρησκεία που επινόησε ο άνθρωπος ποτέ, που με την βία επιβλήθηκε και επικράτησε.

Πριν τον χριστιανισμό η Ελλάδα μεσουρανούσε. Οι τέχνες οι επιστήμες και ο πολιτισμός είχαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο. Ποιοι από εμάς ξέρουν ότι η ατμομηχανή εφευρέθηκε από τον Έλληνα μαθηματικό και μηχανικό Ήρωνα τον Αλεξανδρεύ 2000 χρόνια πριν; Μια εφεύρεση η οποία ξεχάστηκε μέχρι το 1577 όταν την εφηύρε εκ νέου ο αστρονόμος και μηχανικός Taqi al Din. Η απόλυτη εφεύρεση που έφερε την βιομηχανική επανάσταση και άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν ήθελε πολύ ο Ήρων. Δύο γρανάζια και έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης και η βιομηχανική επανάσταση θα ξεκινούσε 1600 χρόνια πριν.

Δείτε τα άλματα τις τεχνολογίας από τότε μέχρι σήμερα, που έχουν περάσει μόλις 300 χρόνια και φανταστείτε που θα βρισκόμασταν τεχνολογικά σήμερα, αν δεν ανακόπτονταν όλη αυτή η γνώση από τον σκοταδισμό του χριστιανισμού.

Το πιο πιθανόν θα ήταν να ταξιδεύαμε ήδη στα αστέρια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας