Καλλιάνος για μαθητές: Φταίνε οι γονείς τους που μεγάλωσαν αλητάκια

Καλλιάνος για μαθητές: Φταίνε οι γονείς τους που μεγάλωσαν αλητάκια



Σχόλια πρόκειται να προκαλέσει η ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών  για τις συνθήκες που επικρατούν στην Παιδεία και μάλιστα εν μέσω της επιδημίας του κορωνοΪού. 
Συγκεκριμένα, ανήρτησε σχόλιο λέγοντας πως «τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους», επιλέγοντας έτσι να τσουβαλιάσει τα κατά κοινή ομολογία δίκαια αιτήματα των μαθητών μαζί με τα μικροεπεισόδια που έλαβαν χώρα από ελάχιστη μερίδα ατόμων, άγνωστο εάν είχαν σχέση με την πορεία, μπροστά στη Βουλή.
«Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες», συνεχίζει ειρωνικά ο Γ. Καλλιάνος.
Φυσικά, ο βουλευτής πέρα από ενόχους βρήκε και τον φταίχτη, γράφοντας πως «φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

" Έφυγε" ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας συνθέτης , Βαγγέλης Παπαθανασίου . - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας