Τουρκία: Βίντεο–σοκ καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης πολυκατοικίας στη Σμύρνη από το μεγάλο σεισμό της Σάμου [βίντεο]

Τουρκία: Βίντεο–σοκ καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης πολυκατοικίας στη Σμύρνη από το μεγάλο σεισμό της Σάμου [βίντεο]




Σοκ προκαλούν τα βίντεο από τη Σμύρνη που καταγράφουν την κατάρρευση πολυκατοικίας μετά το μεγάλο σεισμό που έγινε αισθητός σ’ ολόκληρη τη δυτική Τουρκία.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα κτίριο να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος λίγο μετά το σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές για έξι κτίρια που έχουν καταρρεύσει στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης. «Μέχρι τώρα υπάρχουν πληροφορίες για έξι κτίρια που κατέρρευσαν στο Μπουρνόβα και το Μπαϊρακλί τις Σμύρνης. Πέρα από αναφορές για ρωγμές σε κτίρια στο Ουσάκ, το Ντενιζλί, τη Μανίσα, το Μπαλίκεσιρ, το Αϊντίν (Αϊδίνιο) και τα Μούγλα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες ζωής», τόνισε.

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στα ερείπια κτιρίου που κατέρρευσε στο Μπαϊρακλί της Σμύρνης.

Σύμφωνα, πάντως, με τον δήμαρχο του μητροπολιτικού δήμου της Σμύρνης, Τουντς Σογιέρ «υπάρχουν πληροφορίες για κατάρρευση σχεδόν είκοσι κτιρίων». Ο κυβερνήτης της περιφέρειας, Γιαβούζ Σελίμ Κεσγκέρ, είπε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα μέχρι στιγμής.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπάθησε να καθησυχάσει την κοινή γνώμη ότι όλα θα πάνε καλά και σε μήνυμά του τόνισε ότι ο κρατικός μηχανισμός «θα σταθεί στο πλευρό όλων των πληγέντων με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Ήδη αναλάβαμε δράση για την εκκίνηση όλων των αναγκαίων εργασιών στην περιοχή με όλους τους αρμόδιους θεσμούς και τους εμπλεκόμενους υπουργούς».

,.GR

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας