Συνεληφθη, γιατι συνελαβε τους Αφγανους κλεφτες, που προσπαθουσαν να του κλεψουν το μηχανακι του....

Συνεληφθη, γιατι συνελαβε τους Αφγανους κλεφτες, που προσπαθουσαν να του κλεψουν το μηχανακι του....

Τι αλλο θα δουνε τα ματια μας απ το Καθεστως του Αφορισμενου;

Μεσα στην Πατριδα μας εγιναν αφεντικα οι λαθρομεταναστες και εισβολεις....

Να σε κλέβουν και να σου ζητάνε και τα “ρέστα”! 

Με αυτόφωρη σύλληψη για απόπειρα διάρρηξης σε δίκυκλο, και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων στην κατοχή τους, καθώς και ναρκωτικά, οι δύο διαρρήκτες- μεταξύ των οποίων κατά δήλωσή του “οριακά ενήλικος” Αφγανός, του έκαναν μήνυση για “απειλή” και “σωματικές βλάβες” χωρίς .. ούτε μία αμυχή!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/09-02.45) δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το δίκυκλο Αστυνομικού και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Ο ίδιος αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής της μηχανής του και μόλις τον αντιλήφθηκαν οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Από την αναστάτωση ξύπνησε και ο γιό τους με τους δύο άνδρες να καταδιώκουν τους διαρρήκτες τους οποίους ακινητοποίησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, για την αυτόφωρη διαδικασία .

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε νυχτερινή περιπολία τομέα, άμεσα από τη διαβίβαση του σήματος από το Κέντρο δήλωσαν άφιξη στο σημείο και προχώρησαν στη δέσμευση και χειροπέδιση των δραστών. Κατά τον έλεγχο στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ναρκωτικά.

Οι δύο νεαροί κατά την εξακρίβωση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα όπου τους μετέφεραν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, εκ των οποίων 19άχρονος – κατά δήλωσή του – Αφγανός .

Το παράδοξο ωστόσο στην υπόθεση είναι η στάση των Αστυνομικών της Υπηρεσίας, παρά τα επιβαρυντικά πειστήρια και στοιχεία για τους δύο διαρρήκτες, έβαλαν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του δικύκλου το οποία αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, για “απειλή” και “σωματικές βλάβες”. 

Με την ίδια μεταγωγή, διαρρήκτες και θύμα απόπειρας διάρρηξης, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και το πρωί της ίδιας ημέρας ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον πολίτη, ιδιοκτήτη του δικύκλου.

 Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι πρόκειται για Αστυνομικό μεταξύ των πρώτων που είχαν επιλεγεί και διετέλεσε μέλος της ιστορικής για την ΕΛ.ΑΣ ομάδα “Ζ” και στη συνέχεια στη Διοίκηση, ο οποίος ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία για τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τελικά βρέθηκε .. κατηγορούμενος .

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας