Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Τραμπ «κάνει πολύ καλά» και δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή, λέει η ιατρική ομάδα

Ο Τραμπ «κάνει πολύ καλά» και δεν έχει δυσκολία στην αναπνοή, λέει η ιατρική ομάδα

Ο Τραμπ μεταφέρθηκε στον Γουόλτερ Ριντ την Παρασκευή

Ο Πρόεδρος Τραμπ «κάνει πολύ καλά» και δεν έχει καμία δυσκολία στην αναπνοή, δήλωσε η ιατρική του ομάδα το Σάββατο - το πρωί μετά τη μεταφορά του στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed.

Ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Δρ Sean Conley και άλλα μέλη της ιατρικής ομάδας ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του Trump. Ο Κόνλεϊ είπε ότι ήταν «εξαιρετικά ευχαριστημένοι με την πρόοδο» που κάνει ο Τραμπ.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ WALTER REED «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ» ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΒΙΡΟ 

"Σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος τα πάει πολύ καλά", είπε.

Ο Δρ Sean Dooley είπε ότι οι καρδιακές, νεφρικές και ηπατικές λειτουργίες είναι όλες φυσιολογικές, ότι ο Trump δεν έχει οξυγόνο και δεν έχει καμία δυσκολία στην αναπνοή ή το περπάτημα.

Σημείωσε ότι είναι εξαιρετικά καλό πνεύμα και είπε: «Νιώθω σαν να μπορούσα να φύγω από εδώ σήμερα».

Οι γιατροί δήλωσαν επίσης ότι ο Τραμπ ήταν απαλλαγμένος από πυρετό για 24 ώρες και ότι τα συμπτώματα ρινικού βήχα και κόπωσης είχαν «επιλυθεί». Ωστόσο, δεν έδωσαν ημερομηνία για το πότε ο Τραμπ μπορεί να εγκαταλείψει το κέντρο.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την Παρασκευή το πρωί ότι και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ είχαν δοκιμαστεί θετικά. Ορισμένοι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και της εκστρατείας έχουν επίσης δοκιμαστεί θετικά - συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου συμβούλου του Λευκού Οίκου Hope Hicks και του διευθυντή εκστρατείας Trump, Bill Stepien. Το Σάββατο ο πρώην κυβερνήτης του NJ Chris Christie, ο οποίος ήταν στην ομάδα προετοιμασίας του Trump για την προεδρική συζήτηση της Τρίτης, ανακοίνωσε ότι είχε δοκιμαστεί θετικά.

Ο Τραμπ μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο αργότερα την Παρασκευή σε αυτό που χαρακτηρίστηκε ως προληπτικό μέτρο μετά από συμπτώματα που ο Λευκός Οίκος περιέγραψε ως «ήπιος».

Την Παρασκευή το απόγευμα, ο Conley είπε ότι ο Trump είχε λάβει ένα κοκτέιλ αντισωμάτων, καθώς και ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και καθημερινή ασπιρίνη. Αργότερα είπε ότι ο Τραμπ έπαιρνε τον Ρεντεσβίρ

Ο Τραμπ την Παρασκευή το βράδυ έγραψε ότι η θεραπεία του "πήγε καλά, νομίζω!"


"Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!"

Ο Brooke Singman και ο Dom Calicchio της Fox News συνέβαλαν σε αυτήν την έκθεση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας