Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σεισμός - Σάμος: 5 τραυματίες στο νοσοκομείο - Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Εκκλησίας στο Καρλόβασι (φωτό)

Σεισμός - Σάμος: 5 τραυματίες στο νοσοκομείο - Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Εκκλησίας στο Καρλόβασι (φωτό)


Έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο Σάμου. Κλιμάκιο μηχανικών μεταβαίνει στην περιοχή. Η εκκλησία που κατέρρευσε στο Καρλόβασι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ναούς των Βαλκανίων.





Πέντε άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο της Σάμου λόγω των τραυμάτων που υπέστησαν κατά τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στο Αιγαίο. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους και φέρουν ορθοπεδικά τραύματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και κάποιοι ακόμη τραυματισμοί που αντιμετωπίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

Σε κατάσταση μεγίστης ετοιμότητας έχουν ήδη τεθεί τα νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ σε Σάμο και Ικαρία, αναφέρει σε tweet του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και προσθέτει: Μεταβαίνουν άμεσα στη Σάμο διασώστες του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών του ΕΚΑΒ και ο διοικητής της 2ης
ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός.


Λίγο πριν τις 15.30 άνοιξε ξανά το αεροδρόμιο της Σάμου. Στην περιοχή μεταβαίνει και ο γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Καραγιάννης με κλιμάκιο μηχανικών.

Μεγάλο τμήμα της Εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Καρλόβασι κατέρρευσε λόγω του ισχυρού σεισμού. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ναούς των Βαλκανίων.


Play Video

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς τα περισσότερα σπίτια που έχουν καταρρεύσει στο νησί είναι παλιά και εγκαταλελειμμένα στο Πυθαγόρειο, στο Καρλόβασι και στην πρωτεύουσα. Γίνονται οι πρώτες προσπάθειες καταγραφής των ζημιών.




























Πηγή: skai.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας