ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ




Ναι ρε φίλε Εσύ που έβαλες 2 φορές την ΝΔ μέχρι το 81 για θυμίσου πως ήταν??
Για να αγανακτήσεις να φέρεις τον Ανδρέα άλλες 2 φορές που χώρισε τα καφενεία σε πράσινα και μπλέ που μοίραζε λεφτά δανεικά χωρίς έλεγχο και έλεγε Τσοβόλα δώστα όλα που κουβάλησαν τα χρήματα για τον Κωσκοτά σε κούτες πάμπερς.
Εσύ έφερες τον Μητσοτάκη που έδωσε από τότε το όνομά Μακεδονία και άνοιξε την πόρτα στην λαθρομετανάστευση.
Εσύ βρε ηλίθιε έφερες τον κινέζο τον Εβραίο Σημήτη να σε σώσει με την αλητοπαρέα του που φύσηξε αέρας και πήρε την σημαία στα Ίμια που σε κατάκλεψε με το χρηματιστήριο που σου έφαγε όλα τα χρήματα από το ασφαλιστικό ταμείο. Που πούλησε την δραχμούλα σου 346 για ένα ευρώ και σε έκανε σκλάβο της Γερμανίας.
Εσύ δύσμοιρε ψηφοφόρε έφερες τον Κωστάκη για να πληρώσεις χρυσάφι τους ολυμπιακούς αλλά ο στρατηγός άνεμος έκαψε την Πελοπόννησο.
Εσύ έφερες το απροσάρμοστο τον Γιωργάκη που δεν μπορούσε το ποδήλατο  να κουμαντάρει  όχι την Ελλάδα  αλλά  σε έδωσε  στεγνά  στο ΔΝΤ   ενώ λεφτά  υπήρχαν. 
Εσύ έφερες τον Προδότη  τον Σαμαρά  για να σε σώσει  πάρε μνημόνια  στο κεφάλι  αλλά  και φαγοπότι  Νοβάρτης. 
 Εσύ έφερες  τον αριστερόστροφο μπολσεβίκο Τσίπρα  που με τα μαγικά του έκαμε  το 62% από όχι  Ναι  και τον στηρίζεις ακόμη  μέχρι να σε γεμίσει  λαθροάποικους. 
Και τώρα  για το κερασάκι  στην τούρτα  έβαλες  το μπάσταρδο  να σε κυβερνήσει  αυτό  φίλε μου θα σε εξαφανίσει  αφού πρώτα  θα σε γαμήσει. 
Μάθε  πρώτα να είσαι  ΕΛΛΗΝΑΣ  και μετά να ψηφίζεις  Ελληνικά  για την Ελλάδα  μάθε  το όλοι μαζί  και όχι το συμφέρον σου μόνο  για να  σου βολέψουν το κοπέλι. 
 Μάθε  ότι πρέπει  να διώξεις  όλους ΑΥΤΟΎΣ  τους άχρηστους που ζούνε  σαν παράσιτα  από το υστέρημά  σου. 
Μάθε από την ιστορία  σου την αρχαία  τη είναι δημοκρατία  και πως φερόταν  στους προδότες.
  ΞΥΠΝΆ  ΡΑΓΙΑ .

Saganis Ioannis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας