Η Όπερα του Σίδνεϊ φωτίζεται με εικόνες των πυροσβεστών για την υποστήριξη της κρίσης πυρκαγιών της Αυστραλίας

Η Όπερα του Σίδνεϊ φωτίζεται με εικόνες των πυροσβεστών για την υποστήριξη της κρίσης πυρκαγιών της Αυστραλίας

Όπερα πυρκαγιών της όπερας

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Όπερα πυρκαγιών της όπερας

Όπερα πυρκαγιών της όπερας
1
><
Τα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ φωτίζονται με εικόνες που αγγίζουν εθελοντές πυροσβέστες για την υποστήριξη κοινών που έχουν πληγεί από πυρκαγιές.
Οι προβολές, οι οποίες ξεκίνησαν στις 8.30 μ.μ. απόψε, είναι ένα αφιέρωμα στους πυροσβέστες και τις κοινότητες που υπέφεραν από μήνες καταιγισμού θερμοκρασίας και καπνού.
Μια από τις εικόνες είναι από τον Wolter Peeters στο Yarravel στην άκρη της βόρειας ακτής της Νέας Νότιας Ουαλίας, ενός απλού χειροποίητου σήματος που λέει "ευχαριστώ τα φιλαράκια".

Οι προβολές εμφανίζονται στα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ, σε αναγνώριση των κοινοτήτων που επλήγησαν από πυρκαγιές σε όλη την ύπαιθρο και την περιφερειακή Αυστραλία, στο Σίδνεϊ, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020. (AAP)
Άλλες εικόνες περιλαμβάνουν τις εθελοντικές πυροσβέστες που αγκαλιάζουν και την άγρια ​​φύση που διαφεύγουν από τις τρομακτικές φλόγες.
Δέκα εκατομμύρια δολάρια έχουν αυξηθεί για τις πληγείσες κοινότητες, με την κρίση των πυρκαγιών να προσελκύει τη διεθνή προσοχή.
Από τον Ιούλιο, 20 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις πυροσβέστες, 6200 ζώα και εκατομμύρια άγρια ​​ζώα, έχουν πεθάνει στις πυρκαγιές της NSW.
Μια προβολή στην Όπερα του Σίδνεϊ τιμά τη σκληρή δουλειά των πυροσβεστών κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εποχής πυρκαγιάς. 11 Ιανουαρίου 2020. Εικόνα από τον Wolter Peeters, SMH (9Νέα)
Πυροσβέστες εμφανίζονται στο οβάλ Kingscote μετά από πυρκαγιές κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο νησί Kangaroo, νοτιοδυτικά της Adelaide, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020. Οι εθελοντές της CFS, μαζί με πάνω από 100 στρατιωτικούς εφεδρικούς σταθμούς και αυτοσυντηρούμενα εφόδια, βρίσκονται στο νησί Kangaroo Λειτουργία Bushfire Assist κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της Νότιας Αυστραλίας. (AAP Image / David Mariuz) ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΙΟΓΡΑΦΗΣΗ (AAP)

ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΆ ΆΡΘΡΑ

Τα αφεντικά του Αυστραλιανού Ερυθρού Σταυρού δηλώνουν ότι η ανταπόκριση είναι αξιοσημείωτη όσον αφορά την ταχύτητα και την εμβέλειά της.
Το Ταμείο Ανακούφισης και Ανάκαμψης σε Καταστροφές έχει ξεπεράσει τα 44 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι επιχορηγήσεις ύψους 5.000 δολαρίων αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα στους ανθρώπους και περισσότερα χρήματα θα δεσμευτούν για τα επόμενα χρόνια καθώς οι κοινότητες θα ανοικοδομηθούν.
Ο κ. State Poppy Brown δήλωσε ότι τα πράγματα άρχισαν να χιονοθύελλα μετά την τηλεοπτική μετάδοση της εκστρατείας με πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς στο Σίδνεϊ και οι δραματικές εικόνες πυρκαγιών που ακτινοβολούσαν σε όλο τον κόσμο είναι αυτό που πιστεύει ότι έχουν εμπνεύσει τους ανθρώπους να βοηθήσουν.
Ο διασώστης της Αδελαΐδας Simon Adamczyk αντιμετωπίζεται με το κοάλα που διασώθηκε σε ένα καυστικό δάσος κοντά στο ακρωτήριο Borda στο νησί του Kangaroo, νοτιοδυτικά της Adelaide, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020. Μια συνοδεία στρατιωτικών οχημάτων, που μεταφέρουν μέχρι 100 στρατιωτικούς εφεδρεία και αυτοσυντηρούμενα εφόδια , έφτασαν στο νησί του Kangaroo ως μέρος της επιχείρησης Bushfire Assist κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της Νότιας Αυστραλίας. (AAP Image / David Mariuz) ΟΧΙ ΑΡΧΕΙΟΓΡΑΦΗΣΗ (AAP)
"Στο τέλος της έκκλησης της Πρωτοχρονιάς, πήραμε λίγο κάτω από ένα εκατομμύριο και απλώς συνέχισε να κυλάει και από τότε πήρε snowball", είπε.
"Ο τρόπος με τον οποίο επιταχύνεται παγκοσμίως ήταν απλά τεράστιος."
..


Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τά Αγγλικά :giannhspotamia
Ο Ιωάννης Ελευθερίου


Sydney Opera House lights up with images of firefighters in support of Australia's bushfire crisis

Ετικέτες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας