Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προέβλεψε τον ερχομό του Μεσσία καί Παραιτήθηκε ο στρατηγός του μυστικού στρατού του Ερντογάν

Παραιτήθηκε ο "στρατηγός" του "μυστικού στρατού" του Ερντογάν

 

Η παραίτηση έρχεται μετά από τις απίστευτες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες "προέβλεψε" τον ερχομό του Μεσσία για τον οποίο "πρέπει να προετοιμαστούμε".

Ο "σκοτεινός” στρατηγό", Αντνάν Τανρίβερντι, απόστρατος συνταγματάρχης  σύμβουλος για στρατιωτικά θέματα του Προέδρου Ερντογάν, ανακοίνωσε την παραίτηση του.

Όπως γράφει το militaire.gr, η παραίτηση έρχεται μετά από τις απίστευτες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες προέβλεψε τον ερχομό του Μεσσία για τον οποίο όπως είπε πρέπει να προετοιμαστούμε.

Ο Τανρίβερντι ήταν επικεφαλής της παραστρατιωτικής οργάνωσης SADAT, η οποία έχει εκπαιδεύσει όλες τις δυνάμεις τζιχαντιστών που χρησιμοποίησε η Τουρκία στη βόρεια Συρία και χρησιμοποιεί τώρα στη Λιβύη.

Ως αιτία της παραίτησης του επικαλείται την ηλικία του αλλά και την "δυσφημιστική καμπάνια" που βρίσκεται όπως ΠΠ λέει σε εξέλιξη εναντίον του.

Πηγή

  • Ετικέτες


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας