Η Αντικαρκινική Εταιρεία ιδρύθηκε και κουμαντάρεται από μασόνους! Στημένο παιχνίδι σε βάρος του λαού με τα τζάκια, σόμπες και ψησταριές!

Η "Αντικαρκινική Εταιρεία" ιδρύθηκε και κουμαντάρεται από μασόνους.
Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο και στα επόμενα συμμετείχαν αποκλειστικά μασόνοι και μάλιστα υψηλών βαθμών μυήσεως.
Σε αυτή την "εταιρεία" το μασονικό κράτος παραχώρησε το αποκλειστικό δικαίωμα να διεξαγάγει τον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο!

Τα έσοδα μοιράζονταν στα τρία ως εξής: Ένα μέρος στο Αντικαρκινικό Ίδρυμα "Άγιος Σάββας", ένα μέρος στην Αντικαρκινική Εταιρεία και ένα μέρος για τα έξοδα διεξαγωγής του εράνου. Δηλαδή, κατευθυνόμενες επί πληρωμή καταχωρήσεις για την προβολή του εράνου σε μαζικά μέσα ενημέρωσης και περιοδικές εκδόσεις με μασονικό κριτήριο, αφού την επιλογή έκαναν οι μασόνοι της "εταιρείας".

Προσωπικά, ποτέ δεν δέχτηκα να καταχωρήσω στην ημερήσια εφημερίδα μου (στην Ξάνθη) τέτοια καταχώρηση και την ημέρα διεξαγωγής του εράνου, ενημέρωνα τους αναγνώστες της εφημερίδας μου ότι
"ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΑΝΟΣ"
και ότι από μένα θα πάρουν ενίσχυση όταν ο Ήλιος βγει από ...δυσμάς.

Τα σημειώνω αυτά για να γράψει στα παλιά του υποδήματα ο κόσμος τη γνώμη των άσχετων με το ζήτημα μασόνων και να καταγγείλει το μασονικό κράτος ότι υποκαθίσταται από αυθαίρετους και ακόμα σιωπά.
Σιωπά γιατί τους ενώνει η ενοχή.

από τον Γαβριήλ Λαμψίδη
δημοσιογράφο -(π. εκδότη εφημερίδος)

Το είδαμε από:ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ







ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΤΟΔΑ ΕΔΩ

Περισσότερα για την πουστια σε βάρος του λαούΕΔΩ

Ετικέτες


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας