ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΕΑΡΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

Το Αφγανιστάν θα συμμετάσχει στην τουρκική άσκηση προσομοίωσης αποβάσεων σε ελληνικά νησιά EFES 2020!


Εκτός από παράνομους μετανάστες που στέλνει κατά δεκάδες χιλιάδες το Αφγανιστάν στην Ελλάδα και η οποία τους δέχεται αδιαμαρτύρητα, τώρα στέλνει κιαι στρατιωτικές δυνάμεις για να μετάσχουν σε μια άσκηση που κατά παράδοση προσομοιάζει αποβατικές επιχειρήσεις κατά ελληνικών νήσων!

Έτσι όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ η κεντροασιατική χώρα, θα στείλει στρατιωτικές δυνάμεις για συμμετοχή στην άσκηση του τουρκικού Στρατού EFES 2020 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου στο Αιγαίο.

Προφανώς το Αφγανιστάν έχοντας ήδη εμπειρία στο πώς εισβάλουν Αφγανοί πολίτες στα ελληνικά νησιά με φουσκωτά, τώρα θέλει να την μεταλαμπαδεύσει και στις ένοπλες δυνάμεις του.


📌The National Army will participate for the first time in Efes 2020, one of 's biggest military exercises, an official statement said Saturday

🔗http://ehamedya.com/afghanistan-to-join-turkeys-efes-2020-military-drills_33836.html 

Προβολή εικόνας στο Twitter


ΠΗΓΗ

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΕΑΡΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...

ΠΗΓΗ


       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας