Αποκάλυψη Καμμένου: «Οι Ρώσοι μας είχαν δώσει εγγυήσεις για τη μη κατάληψη ελληνικού νησιού» - «Προετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο»!

Αποκάλυψη Καμμένου: «Οι Ρώσοι μας είχαν δώσει εγγυήσεις για τη μη κατάληψη ελληνικού νησιού» -!«Προετοιμάζαμε τη χώρα για πόλεμο» !

Προχωράει στην Τρίπολη ο Χαφτάρ: O LNA «καθαρίζει» σπίτια με ρωσική υποστήριξη – Μεταφέρθηκε στον «αστικό ιστό» η σύγκρουση

Ακόμα, ο κ. Καμμένος τόνισε πως η χώρα ενίσχυσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κύπρου ενώ προχώρησε σε στρατιωτικές συμφωνίες με τις παραπάνω χώρες, καθώς και σε ενεργειακές συμφωνίες.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα μετά το 08:00 του βίντεο:

https://youtu.be/iZTiqjuU_BA

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα μετά το 08:00 του βίντεο:

 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «η Τουρκία δεν κάνει τίποτα τυχαία» και δήλωσε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε προχωρήσει σε ανακήρυξη ΑΟΖ, αλλά και να έχει επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, όπως επιτρέπει το διεθνές δίκαιο της θάλασσας.

Στο σημείο αυτό εξαπέλυσε επίθεση εναντίον Ελλήνων πολιτικών. Είπε ότι στην Ελλάδα έχουμε φιλοαμερικάνους, φιλορώσους, αλλά ψάχνουμε για φιλέλληνες! Αποκάλεσε «προδοτικές δηλώσεις» του τύπου «να μην είμαστε μονοφαγάδες», υπονοώντας σχετική αναφορά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πρόσθεσε ότι είναι «προδοσία» η παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Αναφέρθηκε στα διαδικτυακά τρολ συγκεκριμένων πολιτικών χώρων, που αποκαλούν το Καστελλόριζο «έναν βράχο 50 μέτρων», θέτοντας το ερώτημα «θα σκοτωθούμε μεταξύ μας;». «Σας διαβεβαιώ ότι «οι ένοπλες δυνάμεις μπορούν να συντρίψουν όποιον αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία».

Σφοδρή επίθεση στον Ερντογάν 

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο αποκάλεσε «δικτάτορα, κτήνος που δολοφονεί παιδιά και εξαφανίζει λαούς».

«Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πατριώτες. Δεν σέβονται τον Ερντογάν» διότι δεν προσυπογράφουν την πολιτική του εναντίον τμημάτων του τουρκικού λαού, πρόσθεσε.

Κατέληξε λέγοντας, ότι ο Ερντογάν θα πρέπει να ξέρει πως αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει βία κατά της Ελλάδας, «να μην ανατρέχει στα παλιά παραδείγματα του στυλ «τους πετάξαμε στη θάλασσα». Κι αυτό διότι θα πρέπει να έχει τη βεβαιότητα πως «οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση θα τους αντιμετωπίσει προασπίζοντας τα δικαιώματα και την κυριαρχία της χώρας… και οι συμμαχίες είναι οι συμμαχίες του δικαίου δεν είναι οι συμμαχίες των ισχυρών».

ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας