ΠΑΤΡΑ – Εργοδότες: Φέρτα τα δώρα πίσω! Εσερναν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ για να τους πάρουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων

ΠΑΤΡΑ – Εργοδότες: Φέρτα τα δώρα πίσω! Εσερναν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ για να τους πάρουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων

0
9390



ΑΝέα κρούσματα με εργοδότες που καταβάλλουν το δώρο Χριστουγέννων και το ζητούν αμέσως πίσω από τους εργαζόμενους, καταγράφονται παρά τις αυστηρές ποινές που επιβλήθηκαν πέρυσι για το ίδιο ζήτημα σε πολλές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες που φθάνουν στο kontraseolous.gr υπήρξε ακόμη και περίπτωση που υπάλληλος και επιχειρηματίας πήγαν μαζί στο ΑΤΜ για να γίνει η ανάληψη των χρημάτων και να επιστραφεί άμεσα στον πρώτο το χρηματικό ποσό που κατέθεσε.

Υπό το φόβο της απόλυσης και της ανεργίας, οι εργαζόμενοι που υποκύπτουν στις επιταγές των εργοδοτών τους σπάνια προβαίνουν σε επίσημη καταγγελία.

Βάζουν δώρο αντί για μισθό

Ένας άλλος τρόπος που έχουν σκαρφιστεί οι επιχειρηματίες για να γλιτώσουν τον 13ο μισθό είναι να βάζουν δώρο αντί για μισθό.

Υπάρχουν βέβαια και οι επιχειρηματίες οι οποίοι δεν καταβάλλουν το δώρο των Χριστουγέννων ζητώντας όμως από τους εργαζόμενους να υπογράψουν ότι το έλαβαν.

«Αυτό είναι και το πιο σύνηθες στην Πάτρα. Δυστυχώς αρκετές είναι οι περιπτώσεις των εργαζομένων που υπέγραψαν ότι έχουν λάβει το Χριστουγεννιάτικο δώρο αλλά δεν πήραν ποτέ τα χρήματα.

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

CNN: Η Μελάνια ζήτησε από τον Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Επτά όπλα της αρχαιότητας για τα οποία μάλλον δεν είχατε ακούσει ποτέ -Βίντεο.| O Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας