ΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!






Επί 33 ολόκληρες ημέρες ο πόλεμος και η καταστροφή εμαίνοντο  στην Αθήνα .
Οταν τελικώς  η πολεμική μηχανή του ΚΚΕ συνετρίβη και άρχισαν οι καταμέτρησεις  των ζημιών ο λαός με φρίκη αντιλήφθηκε ότι αυτές υπερέβαιναν και εκείνες ακόμη τις οποίες είχαν προξενήσει  οι κατακτητές.




 Τα εγκλήματα τα οποία διέπραξαν οι κομμουνιστές προκάλεσαν την αποστροφή της παγκοσμίου κοινής γνώμης.

 Η κομμουνιστική και εγκληματική αγριότητα του ΚΚΕ στοίχισε στην Ελλάδα:...





🔴 Πολλές  χιλιάδες σφαγιασθέντων   Ελλήνων πολιτών, φτωχών  εργατών και αγροτών , συνδικαλιστικών  στελεχών, ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης.

🔴Μετέβαλε  ολόκληρα τμήματα των Αθηνών και  του Πειραιά σε σωρούς ερειπίων. Ανατινάχθησαν φτωχόσπιτα  και έμειναν χιλιάδες φτωχοοικογένειες άστεγες  και πεινασμένες!

🔴 Οι φονευθέντες Έλληνες άνδρες ,γυναίκες και παιδιά για τα Δεκεμβριανά του 1944-1945  ανέρχονται σε 45.214  ενώ οι απαχθέντες και βιαίως μεταφέρθέντες ως όμηροι στις κομμουνιστικές χώρες του Σιδηρού Παραπετάσματος  άνήλθον σε 9680 (Σύμφωνα με την κατατεθειμένη έκθεση του Ο.Η.Ε.)





 Ο Ελληνικός  λαός δεν ξέχασε το δίδαγμα του Δεκέμβρη από τους «απελευθερωτές»πράκτορες της Μόσχας!

 Ο Δεκέμβρης ήτανε μία προειδοποίηση και αποκάλυψε τον πραγματικό χαρακτήρα και την σκοπιμότητα του «εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα» στο ΚΚΕ .

Ο Δεκέμβρης κατέδειξε κατά τραγικό τρόπο οτι τα συνθήματα περί Ειρήνης ενότητας  και τα λοιπά τα οποία προπαγανδίζουν οι κουμμουνιστές δεν ήτανε παρά το παραπέτασμα για την βίαια κατάληψη της αρχής.

 Ο Δεκέμβρης  απεκάλυψε την αγριότητα και εγκληματικότητα της  κομμουνιστικής δράσης.

Ο  Δεκέμβρης   αποκαλύψε την περιφρόνηση του ΚΚΕ προς το δικαίωμα του λαού  να επιλέγει το είδος της διακυβερνήσεως του και τους κυβερνήτες του.!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας