4.239.520 € σε ΜΚΟ για το έργο “Δράση για την μετανάστευση και την Ανάπτυξη”

4.239.520 € σε ΜΚΟ για το έργο "Δράση για την μετανάστευση και την Ανάπτυξη"

4.239.520 € σε ΜΚΟ για το έργο “Δράση για την μετανάστευση και την Ανάπτυξη”



Με τόσα χρήματα που πέφτουν στο τραπέζι , δεν δικαιολογούνται οι άθλιες εικόνες που βλέπουμε στα hotspot αλλά και στους χρόνους έγκρισης ή απόρριψης ασύλου!

Λέτε να έχουν δίκιο όλοι όσοι μιλούν για business… εις βάρος εγχωρίων αλλά και ξενόφερτων “υπηκόων” ;

Ακολουθεί το έγγραφο όπως αναρτήθηκε στη “διαύγεια”

Ποια είναι η Μετάδραση

(Σύμφωνα με όσα γράφει το επίσημο site της ΜΚΟ)

ΜΕΤΑδραση – ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ΜΕΤΑδραση είναι μία ελληνική Οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο 2009 και η οποία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών που δεν καλύπτονται από τις Δημόσιες Αρχές ή άλλες ΜΚΟ στην Ελλάδα. Είναι η μοναδική Οργάνωση που διατηρεί μόνιμη παρουσία σε όλα τα σημαντικά σημεία εισόδου στην Ελλάδα. Εξειδικεύεται κυρίως στους τομείς της διερμηνείας και της προστασίας των ασυνόδευτων παιδιών.

Με γνώμονα τις αρχές της συνέπειας, της αποτελεσματικότητας, της διαφάνειας και της ευελιξίας προσαρμογής στις ανάγκες που προκύπτουν, η ΜΕΤΑδραση δραστηριοποιείται στους ακόλουθους βασικούς τομείς:

  • Παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διερμηνείας οι οποίες διασφαλίζουν το ζωτικό δικαίωμα στην επικοινωνία με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες μέσω της απασχόλησης περισσότερων των 350 διερμηνέων, εκπαιδευμένων και πιστοποιημένων από την ΜΕΤΑδραση, σε 43 γλώσσες και διαλέκτους – μία δράση που βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε αποτελεσματικής παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.
  • Προστασία των ασυνόδευτων και χωρισμένων από την οικογένειά τους παιδιών, μέσω ενός ολοκληρωμένου δικτύου ασφαλείας που αποτελείται από ένα σύνολο δράσεων: δομές φιλοξενίας, ασφαλή συνοδεία από επισφαλείς συνθήκες σε κατάλληλες δομές, καθώς και τις καινοτόμες δράσεις επιτροπείας, ανάδοχης φροντίδας και υποστηριζόμενης αυτόνομης διαβίωσης.
  • Προστασία και υποστήριξη άλλων ευάλωτων ομάδων μέσω της παροχής νομικής βοήθειας στους αιτούντες άσυλο, της πιστοποίησης θυμάτων βασανιστηρίων και της οργάνωσης αποστολών ανθρωπιστικής βοήθειας όπου χρειάζεται.
  • Εκπαίδευση και ένταξη των προσφύγων και των μεταναστών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μαθημάτων ελληνικής γλώσσας, πολύγλωσσων οδηγών υποστήριξης και ενισχυτικής διδασκαλίας για παιδιά που επιτρέπουν την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την κατάρτιση σε επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και μαθητεία επί πληρωμή.
  • ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας