Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους γύφτους και οι Αλβανοί

Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους γύφτους και οι Αλβανοί..


Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους γύφτους και οι Αλβανοί..

Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;

Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.

Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».

Στις ΗΠΑ, απλά θα ήταν νεκρός...

Πριν κάτι μέρες: Τσιγγάνοι πέταξαν μάρμαρα σε περιπολικό στου Ρέντη και άνοιξαν το κεφάλι αστυνομικού!

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας