ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ Coronavirus - Οι γάτες και τα σκυλιά "ρίχνονται από τα μπλοκ πύργου" στην Κίνα, μετά από ψεύτικες φήμες για τα ζώα που προκαλούν φήμες(Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τα Αγγλικά Ιωάννης Ελευθερίου Ο giannhspotamia)

ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥ 

Coronavirus - Οι γάτες και τα σκυλιά "ρίχνονται από τα μπλοκ πύργου" στην Κίνα, μετά από ψεύτικες φήμες για τα ζώα που προκαλούν φήμες

PANICKING Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ρίχνουν τις γάτες και τα σκυλιά έξω από τα towerblocks μετά από ψευδείς ισχυρισμοί ότι ο θάνατος του κοροναϊού μπορεί να μεταδοθεί από τα ζώα.

Ψυχρών εικόνων που προέρχονται από την Κίνα που έπληξε την κρίση λέγεται ότι δείχνουν τα σαρκώδη πτώματα των ζώων που βρίσκονται στο δρόμο μετά την εκτόξευση στο θάνατό τους.

 Chilling pictures coming out of China are said to show the bloodied corpses of animals lying in the road
2
Ψυχρών εικόνων που προέρχονται από την Κίνα λέγεται ότι δείχνουν τα σαρκώδη πτώματα των ζώων που βρίσκονται στο δρόμο Credit: AsiaWire

Ένα σκυλί βρέθηκε νεκρό όταν φέρεται να ρίχτηκε από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην πόλη Tianjin στην επαρχία Hebei - το σπίτι στο επίκεντρο της επιδημίας Wuhan.

Πέντε γάτες πέθαναν επίσης στη Σαγκάη, με τους ντόπιους να λένε ότι ήταν κατοικίδια ζώα καθώς είχαν ομαλή και καθαρή γούνα, λένε ανεπιβεβαίωτες αναφορές.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι ο σέικ χτυπήθηκε από τους ανώτερους ορόφους ενός μπλοκ πύργου στις 4 το πρωί και έσπασε στην ηλιοροφή ενός αυτοκινήτου πριν τελειώσει στο έδαφος.

Οι αναφορές αναφέρουν τον θόρυβο του σκύλου που έπληξε τους ντόπιους που κοιμούνται στο αυτοκίνητο καθώς ακούγεται σαν έκρηξη ελαστικών.

Οι οικογένειες που έτρωγαν έπειτα βρήκαν το φτωχό κατοικίδιο που πέθαινε νεκρό στο έδαφος με τη χρώση του αίματος γύρω από τα τούβλα.

 It's reported multiple pets were killed following bogus claims they could spread coronavirus
2
Έχει αναφερθεί ότι πολλά κατοικίδια ζώα σκοτώθηκαν μετά από ψευδείς ισχυρισμοί ότι θα μπορούσαν να εξαπλωθούν Κορρονάουρος Πίστωση: AsiaWire

Τα συγκλονιστικά γεγονότα πυροδότησαν μετά την ανακοίνωση του Dr. Li Lanjuan στην κινεζική κρατική τηλεόραση: "Εάν τα κατοικίδια ζώα έρχονται σε επαφή με ύποπτους ασθενείς, θα πρέπει να βρίσκονται σε καραντίνα".

Εντούτοις, ένα τοπικό κατάστημα μέσων ενημέρωσης έλεγε τα λόγια της "γάτες και σκυλιά μπορούν να διαδώσουν τον κοροναϊό".

Η ψεύτικη φήμη εξαπλώθηκε γρήγορα μετά τη δημοσίευση της Zhibo China στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo.

Σε μια προσπάθεια να τεθούν και να τερματιστούν οι ψευδείς ισχυρισμοί, το China Global Television Network δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Διάβαζε: "Δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα κατοικίδια ζώα, όπως οι γάτες και τα σκυλιά, μπορούν να συστέλλονται με το νέο κοροναϊό", ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας την Τετάρτη.

Ο υπεύθυνος Τύπου PETA Asia για την Κίνα, Keith Guo, δήλωσε: "Ελπίζουμε ότι η αστυνομία θα βρει τους ψυχρότερους κηδεμόνες αυτών των φτωχών ζώων όσο το δυνατόν συντομότερα.

"Στην πραγματικότητα, είναι τα βρώμικα εργοστάσια αγροκτήματα, τα σφαγεία και οι αγορές κρέατος που απειλούν την υγεία κάθε ανθρώπου στον πλανήτη, παρέχοντας ένα έδαφος αναπαραγωγής για θανατηφόρες ασθένειες όπως το coronavirus, το SARS, η γρίπη των πτηνών και πολλά άλλα."

Την Πέμπτη αναφέρθηκε πως οι ιδιοκτήτες σκύλων στην Κίνα έσπευσαν να αγοράσουν μάσκες προσώπου για τους κακούς τους, καθώς οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τα κατοικίδια ζώα θα μπορούσαν επίσης να πιάσουν τον θανατηφόρο ιό

Ένας online πωλητής από το Πεκίνο είπε στο Mail Online ότι πωλεί περισσότερες ειδικές μάσκες από ποτέ.

Ο Zhou Tianxiao, 33 ετών, άρχισε να πωλεί ειδικές μάσκες για σκύλους το 2018 για να τους προστατεύσει από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Επιμέλεια αντιγραφής και μετάφρασης από τα Αγγλικά: Ιωάννης Ελευθερίου Ο giannhspotamia

Πηγή:https://www.thesun.co.uk/news/10863349/coronavirus-cats-and-dogs-thrown-to-death/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με στολές… Iron Man μέλη του βρετανικού Ναυτικού πετούν στον αέρα και επιβιβάζονται σε πλοίο (βίντεο)

Απίστευτη απάντηση του Μαξίμου στην νέα τουρκική NAVTEX που παρατείνει την εισβολή!

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Υπουργείο εξωτερικών Τουρκίας:Η ελληνική υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ρόδου, νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης και Κρήτης είναι… «τουρκική» και άρα «το Oruc Reis βρίσκεται εντός τουρκική υφαλοκρηπίδας».

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του ΝΑΤΟ. - Ο Θυμωμένος Έλληνας