Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΎΠΤΟΥ!





Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
( τελευταίες αναρτήσεις από το Prive Group ).
Γράφει ο Friedman
Θα επανέλθω για πολλοστή φορά στον ύποπτο ρόλο της Αιγύπτου και εξηγώ:
1) Η Αίγυπτος επιθυμεί οριοθέτηση ΑΟΖ με Ελλάδα, Κύπρο αλλά και με την ΤΟΥΡΚΙΑ.
2) Η Αίγυπτος επιθυμεί πριν την οριοθέτηση να τα έχουν βρει οι Ελληνοκύπριοι με την Τουρκία.
3) Η Αίγυπτος και ιδιαίτερα ο Σίσι που τον βοήθησαν οι ΗΠΑ να κάνει το πραξικόπημα κατά του Μόρσι ( Μουσουλμανική αδελφότητα ) είναι πιστός σύμμαχος του Τραμπ που είναι σε σημαντικό βαθμό υποχείριο του Ερντογάν.
Αυτό ενδεχομένως ή σίγουρα σημαίνει πως ο Τραμπ αποτρέπει τον Σίσι να οριοθετήσει ΑΟΖ με την Ελλάδα και την Κύπρο για να μη πάθει ζημιά η Τουρκία.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ, ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
4) Στις παρακάτω αναρτήσεις αλλά και σε παλαιότερες γράψαμε πως η συμφωνία Τουρκίας Λιβύης είναι έξυπνη κυρίως γιατί προστατεύει την Αίγυπτο, δεν της αφαιρεί υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ και όχι μόνο δεν της αφαιρεί αλλά της ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ μέρος της υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ της Ελλάδας ώστε να την δελεάσει να σπάσει την "συμμαχία" με Ελλάδα και Κύπρο και να μπει στην συμμαχία της Τουρκίας με την Λιβύη που θα συμπαρασύρει και το Ισραήλ σε δεύτερο χρόνο.
Ας μη γράψω τίποτα παραπάνω τώρα.
ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Εν κατακλείδι
ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΣΙΣΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ ΑΛΛΑ Η ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Πηγή:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1058043444533067&id=603826779954738

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς, προσκεκλημένος του Aλμπερτ Μπουρλά - Ο θυμωμένος Έλληνας

Αναβρασμός στην τουρκία... Kατεχόμενη Σμύρνη: Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσε ο Γκρίζος Λύκος στα γραφεία του Κουρδικού HDP...!!!-Ο Θυμωμένος Έλληνας.

Κοροναϊός : Πέθανε 65χρονη λίγη ώρα αφού έκανε το εμβόλιο – Συναγερμός στις Αρχές

Σε κατάσταση σοκ λόγω φ.α. η Γερμανία: «Μας επιτίθεται ο Πούτιν» λέει ο Γερμανός υπ.Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ο Αζόφ εξοπλίστηκε με το ισραηλινό αντιαρματικό όπλο Matador( Βίντεο ) - Ο θυμωμένος Έλληνας

Ξεκίνησε και επίσημα η συζήτηση για τον αφοπλισμό των νησιών

Στο στόχαστρο τα τουρκικά Στρατηγεία: Φορτώνονται με διατρητικές βόμβες τα μαχητικά της ΠΑ - Έρχονται MM40 Exocet Block 3 για το ΠΝ - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Ακύρωση του EuroPride ανακοίνωσε ο Βούτσιτς -H Σερβία είναι «υπό πίεση», αντιμέτωπη με «κάθε είδους προβλήματα».( Βίντεο ) - Ο Θυμωμένος Έλληνας

Η Τουρκία συγκεντρώνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αρμενία και το Ιράν είναι πανέτοιμο στρατιωτικά στα κοινά σύνορα με Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία - Ο Θυμωμένος Έλληνας